SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali ve Belediye Başkanına Malatyaspor Plaketi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu ile Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’a Malatyaspor’a yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketleri verildi. Belediye Başkanı Akın’a plaketini Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Vali Kadıoğlu’na ise İstanbul Malatyalı İşadamları Derneği Başkanı Yunus Akdaş verdiler.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile Malatyaspor Kaptanı Mert Korkmaz’ın da bulunduğu törende, Akın’a plaketini Tanrıverdi verdi. Ardından bir konuşma yapan Tanrıverdi şunları söyledi:

“Malatyaspor’un geçtiğimiz sezon yeniden yapılanması, tesisleşmesi ve kurumsallaşması sırasında belediye başkanımız Sayın Akın büyük desteklerde bulundular. Esenlik Şirketi aracılığıyla ciddi katkılarda bulundular. Sentetik çim sahanın tamamlanmasına destek verdiler. Sanıyorum çim sahamız 10 gün içerisinde bitecek. Valimiz de sonsuz destekler verdi. Bizimle hep beraber oldular. Umarız bu birlikteliğimiz daha uzun süre devam eder”

Lig ile ilgili bir değerlendirme yapan Tanrıverdi “Acısıyla tatlısıyla bir sezon geçirdik. Sezona başlarken iyi sonuçlar alarak üst sıralarda yer edinmiştik. 2. yarıda belki kadrodaki değişikliklerden dolayı hedef küçülttük. Şu anda istenen yerde değiliz. Sakaryaspor’u yenerek ligi 9. sırada bitirebiliriz. Sahamızda kaybettiğimiz 5–6 puan olmasa daha üst sıralarda yer alabilirdik. Ancak bu kadar ekonomik dengesizliklerin olduğu bir ligde ilk 4 takımla diğerleri arasındaki fark açılıyor. Umarımız seneye daha dengeli bir lig olur” şeklinde konuştu.

Malatyaspor Başkanı Malatyaspor’un önümüzdeki sezon 40. yılını kutlayacağını, bu yılda daha başarılı olmak istediklerini belirtip, “İnşallah 44. yılımızda bir kupa kaldırırız” dedi.

Akın “Bu plaket hayatımda aldığım en kıymetli hediye. Mahdut imkânlarla bu sezon büyük başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Eğer imkânlar daha fazla olsaydı 44. kuruluş yıldönümünü beklemeden şampiyon da olurduk. Malatyaspor hepimizin müşterek sevgilisidir. Malatyaspor’a desteklerimizi, yardımlarımızı devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Akdaş konuşmasında “Hikmet Başkanın kaptanlığını yaptığı Malatyaspor, 1. ligde olması gereken şehir kulüpleri arasında yer alıyor. İşadamlarımız zaten 1. ligde idi. Hikmet Bey de Malatyaspor’u 1. ligde taşıyor. Önümüzdeki yıllar bu birlik ve beraberliğin daha somutlaşması, özellikle maddi anlamda destek sağlanmasını istiyoruz. Malatyalı işadamlarımız ile Malatyalıları bir araya getirip Malatyaspor’u olması gerektiği yere taşımalıyız. Biraz önce başkanımız 44.yılımıza hedef koydu. Hedefsiz işadamı olmaz. Demek bunun planını yaptılar” dedi.

Son olarak konuşan Vali Kadıoğlu şunları söyledi:

“Ben Malatyaspor’un konumundan memnunum. Birazda kanaat eden bir insan olduğumuzdan ölçüyü aşağıda tutuyoruz. Daha iyi olursa iyi ama şu anki durumumuz da iyi. Şu anda elde kâğıt kalem, Sakarya’nın, Diyarbakır’ın, Kayseri’nin yerinde olup, hesap yapmak istemem. Bu takım başarılı olmuştur, kutluyorum. Hikmet Başkan ve yönetimi ile Malatyaspor ehil ellerdedir. Türk kamuoyunun takdir ettiği bir Malatyaspor yönetiminin varlığı bizlerin gurur duymasını sağlıyor. Temennim, Allah göstermesin, küme düşen bir takımı olan ilin valisi olmak istemem. Bu sezon tek üzüntüm, Mavi Bayrak alamadık. İnşallah onu da seneye alırız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız