SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali ve Rektörden TSO'ya Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-05-03 17:33:45
Vali ve Rektörden TSO'ya Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ali Kaban, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretin bulundu.

Ziyarette konuşan Vali Kaban, sanayileşmenin Türkiye ve şehirlerin kalkınmasının en önemli dinamosu olduğunu söyledi.

Malatya’nın insan yapısı, coğrafyası, doğası, sanayisiyle doğunun incisi konumunda olduğuna dikkat çeken Kaban, şunları kaydetti:

"Amacımız, hiç şüphesiz ilimizin daha iyi noktalara gelmesidir. Malatya’nın güzelliklerine güzellik katabilirsek ne mutlu bize. Bunun için de kentimizin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasını sağlamak için hep birlikte uğraş vereceğiz. Güzel çalışmaları el birliğiyle, birbirimizin heyecanını artırarak, işbirliği koordinasyonunu iyi bir noktaya getirecek şekilde çalışacağız. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum."

Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, Ticaret ve Sanayi Odası olarak Malatya’nın gelişmesi adına çalışmalar ve projeler yürüttüklerini kaydetti.

Malatya’nın en büyük avantajlarından birinin kurumlar arasında işbirliği içinde gerçekleştirilen çalışmalar olduğunu aktaran Sadıkoğlu, "Sizlerin katkısıyla sağlanan birlikteliğin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Malatya iş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincinde hareketle, kentimiz ve ülkemiz için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

REKTÖR KIZILAY’DAN  ZİYARET

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay beraberindeki heyetle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu‘na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İnönü Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, üniversite- sanayi iş birliği konsepti içinde uyumlu bir şekilde çalışmanın Malatya’ya büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Üniversite olarak sanayiyle daha fazla işbirliği yapabilmek için yoğun çaba harcayacaklarını belirten Prof. Dr. Kızılay, “Bir şehirde tüccar ve sanayici kazanmalı ki, o kentin sosyo-ekonomik ve kültürel faaliyetleri artsın. Üniversitenin bilimsel çalışmaları, iş dünyasının talepleri ve gereksinimleri ile birleşince, şehrimizin sosyo-ekonomik yapısında muhakkak bir canlanma yaşanacaktır. Üniversite olarak sizinle de uyumlu bir şekilde ortak çalışmalarımız olacak. İnşallah önümüzdeki süreçte birlikte düşünüp, birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek, süreci birlikte kontrol eden bir yönetim perspektifiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, “Üniversite ve sanayi arasındaki iş birliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağının bilincindeyiz. Bu çerçevede şehrimizin kalkınması için üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmaya çalışacağız. Üniversite-sanayi iş birliği projelerine imza atarak, bu projeleri kentimizde hayata geçireceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız