SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yardımcısından Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:02:25
Vali Yardımcısından Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, özel bir merkezde bulunan yaşlıları ziyaret etti.
 
Malatya Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt ile birlikte Başharık Mahallesi'nde bulunan Özel Evin Yaşlılar Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette, Evin Yaşlılar Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Selçuk Güçlü merkez hakkında bilgi aktardı. Yaşlılarla sohbet eden Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, yaşlıların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Daha sonra zihinsel engelli vatandaşların yapmış olduğu el işi sergisini gezen Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç'e görme engelli bir bayan kendi boyamış olduğu resmi hediye etti. Yaşlılar Haftası nedeni ile bir açıklama yapan Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, "Devlet olma ilke gereği sosyal hizmetler vatandaşlarımıza hizmet etme anlamında devletimizin asli usulleri anlamında en önemli vazifeyi görüyor. Sosyal hizmetlerle beraber toplumumuzun en fazla ilgiye desteğe ihtiyacı olan en fazla yaralana bilir dediğimiz kesime hitap ediyoruz. Bugün burada mutlulukla gördük ki evin bakım evinde toplumun yine en fazla ilgiye ihtiyacı olan vatandaşlarımız burada kültürle sanatla bir takım sosyal faaliyetlerle iyi bir şekilde eğitiliyor. Gördüğünüz gibi işte el işi sergisi olsun müzik korosu olsun birbirinden güzel türkülerimizi seslendirdiler. Bu tür uğraşlarla vatandaşlarımızı burada tutuyoruz rehabilite ediyoruz. Mutlu olmalarını sağlıyoruz" dedi. Görme engelli bir yaşlının yapmış olduğu patik çorabı vali yardımcısına hediye edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız