SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yaşlıları Ağırladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:15:42
Vali Yaşlıları Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında Vali Süleyman Kamçı Huzurevi sakinlerini ağırladı. 

Huzurevi sakinlerini nostaljik bir ortamda konuk eden Vali Kamçı yaşlılarla tek tek tanışıp sohbet etti.

Vali Yardımcısı A.Kadir Duran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taşçı, İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, Müdürlük görevlilerinin de hazır bulunduğu ziyarette huzurevi sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Vali Kamçı, yaşlıların sağlık konusuna da büyük önem verdiklerini belirtti.

Kamçı, “Huzurevinde sağlıklı ve huzurlu bir ortamda, sorunsuz olarak yaşamanızı devam ettirmeniz için elimizden gelen her türlü çabayı sarf etmekteyiz. Büyüklerimiz, başımızın tacı, onların en iyi şekilde yaşamlarını devam ettirmeleri bizim görevimiz" dedi. 

Kamçı,işitme sorunu bulunan bir yaşlıya işitme cihazı temini için gerekli araştırmanın yapılmasını istedi.

Vali Kamçı, Huzurevi’nde kalan yaşlıların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, Huzurevi sakinleri ile bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Huzurevi sakinleri de Vali Kamçı’ya kendisine ve İl Müdürlüğü yetkililerine ve çalışanlarına yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.

Vali Kamçı Huzurevinde kalan yaşlıların huzurevinden önceki yaşantıları hakkında bilgiler alarak onların bir anlamda nostalji yaşamalarını sağlamış oldu. Sohbetler esnasında çeşitli esprilerle yaşlıların morallerini yüksek tutan Vali Kamçı konuklarının güzel bir gün geçirmelerini sağlamanın hazını duydu.

Yaşlılar haftası ve Çanakkale Zaferinin 100. yılının aynı hafta içerisinde olması münasebetiyle hafta sonu Vali Kamçı ve Huzurevi sakinleri hep birlikte Çanakkale savaşı günlerinde yazılan ve uzun yıllar sonra adresine kavuşan bir mektubun çok duygusal hikayesini anlatıldığı bir film olan “Son Mektup” filmini izlemek amacıyla sinemaya gitme kararı aldılar.

Huzurevi sakinleri de Vali Kamçı’ya ve yetkililere teşekkür ederek, güzel bir ortamda yaşamlarını sürdürdüklerini belirterek kendileriyle her zaman yakından ilgilenildiğini ve destek verildiğini söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız