SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yeşilyurt'ta

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:34:27
Vali Yeşilyurt'ta
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Yeşilyurt ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Vali Şahin, ilk olarak Kaymakamlık binasını ziyaret etti. Kaymakam Nesim Babahanoğlu, daire müdürleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı yetkilileri tarafından karşılanan Vali Şahin, Kaymakamlık makamında ilçe hakkında brifing aldıktan sonra Kaymakam Babahanoğlu ile birlikte belediye binasına geçti. Belediye ziyaretine giderken yolda vatandaşlarla da sohbet eden Şahin'e, vatandaşlar kendilerini ilçelerinde görmekten memnun olduklarını dile getirdi. Şahin, belediye binasında Başkan Mehmet Kavuk ve belediye meclis üyeleri ile görüştü. Burada ilçe merkezinin sorunları ve alt yapısı hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, Başkan ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek ilçeden ayrıldı. 

Yeşilyurt ilçesi ziyaretini ANATEKS Grubu fabrikasında tamamlayan Şahin'i, fabrika girişinde İPAŞ Genel Müdürü Kemal Özbudak, Malatya İplik Genel Müdürü Ercan Ufuk, GAP Tekstil Genel Müdürü Ali Cüreoğlu ve ANATEKS Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Bayrak karşıladı. Fabrika idari binasında bir süre kalan Şahin'e, burada ANATEKS grubu ve ürettikleri ürünler hakkında bilgiler verildi. Daha sonra, hep birlikte fabrika alanına geçen Vali Şahin'e fabrika gezdirilerek, fabrika ve üretim hakkında açıklamalarda bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız