SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yıktırılması İçin Talimat Verdi

0
Güncellendi - 2016-10-26 23:16:01
Vali Yıktırılması İçin Talimat Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan ve 2 yıl öncesine kadar Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü olarak kullanılan, müdürlüğün taşınmasından sonra özellikle uyuşturucu kullanan ya da evsizlerin, başıboşların mekanı haline gelen metruk binanın yıktırılmasıyla ilgili olarak Vali Mustafa Toprak'ın ilgililere talimat verdiği bildirildi.

Önceki akşam da uyuşturucu kullananlarca çıkarıldığı değerlendirilen yangına sahne olan, bölgede de ciddi bir asayiş ve güvenlik sorunu haline gelen metruk binayla ilgili tepkilerin artmasının ardından, Vali Toprak binanın yıktırılması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatı verdi.

Cengiz Topel Caddesi'ndeki bina, 1970'li yılların ikinci yarısında Topraksu Bölge Müdürlüğü hizmet binası olarak inşa edilmiş, Topraksu'nun 12 Eylül ihtilalinin ardından Köy Hizmetleri'ne dönüştürülmesiyle birlikte 2006 yılına kadar bu kurum tarafından tarafından kullanılmış, Köy Hizmetleri'nin İl Özel İdaresi'ne bağlanmasının ardından 2006- 2014 yıllarında da Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü olarak hizmet vermişti. Tapu ve Kadastro'nun taşınmasıyla boşalan bina kaderine terkedilmişti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

cengiztopel

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • recep solmaz (7 yıl önce)
    harabe ve atıl binanın valilik kararıyla da yıkılması sevindirici bir haber bir güzel haberde eski devlet hastanesi için vaimizden bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla