SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:25:52
Vali Ziyaretlerini Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, kentte çeşitli kurumları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Vali Kamçı, Malatya Orman İşletme Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karayolları 81. Şube Şefliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 

Orman İşletme Müdürü Ramazan Karaca’dan bu yıl yürütülen ve halen devam eden ağaçlandırma çalışmaları, Müdürlüğün faaliyetleri, personel ve araç gereçleri ile sorumluluk alanları hakkında bilgiler alan Kamçı, daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak’ı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler edindi.

İl Müdürü Çolak, personelin büyük çoğunluğunun görevlerini vekaleten yürüttüğünü ancak her hangi bir problemle karşılaşmadan hizmetlerine devam ettiklerini de belirtti.

Karayolları 81. Şube Şefliğinde Şef Erkan Erkmen ve idareciler tarafından karşılanan Vali Kamçı, burada incelemelerde bulunarak binalar ve atölyeler hakkında bilgi aldı. Personelle de tanışan Vali Kamçı’ya Şef Erkmen tarafından kısa bir brifing verildi.

Vali Kamçı son ziyaret yeri olan Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bina içerisinde incelemelerde bulunarak bina hakkında bilgiler aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Müdürlük binasın İlin en eski binalarından birisi olduğunu ve okul olarak hizmet verirken Müdürlük binasına dönüştürüldüğünü dile getirdi.

Vali Kamçı eğitim camiasının idareci ve öğretmenlerine başarılar dileyerek müdürlük binasından ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız