SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen Arsa Talebi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ye yeni bir özel okul yapılması için hazırlıklar tamamlandı. Bahçesaray Bilgi ve Teknoloji Okulları eğitim kompleksi yapılması konusunda Vali Ulvi Saran ile görüşen yöneticiler, arsa konusunda yardım isteyip, Vali Saran'ın önerilerini sordular.

Malatya'daki bir dershanenin kurucu olan müdürü Mustafa Sarıtaç, belediye meclis üyesi Asuman Sarıtaç, Doktor Abdulkadir Gül ile diğer iş adamlarının ortaklığı ile kurulan Bahçesaray Bilgi ve Teknoloji Okulları A.Ş, ana okulundan lise sona kadar eğitim verecek olan eğitim kompleksiyle ilgili Vali Saran'a bilgi verdiler.

Vali Saran'ı ziyaret eden Bahçesaray Bilgi ve Teknoloji Okulları A.Ş adına konuşan Mustafa Sarıtaç, "8-10 milyon TL'lik eğitim yatırımı için elimizi taşın altına koyduk. Ana okulundan lise sona kadar eğitim verecek olan özel okulumuzda öğrencileri için, model uçaktan, güneş ve uzay gözlem evine ve botanik bahçesine varana kadar tam teşekküllü okul planladık. 1,5 yıldır yaptığımız çalışmalar sonunda teşvik belgemizi aldık. Projemizi ve sermayemizi hazırladık. Arsa konusunda yardım talep ediyoruz"ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız