SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen Eski Üyelere Teşekkür

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:20:47
Validen Eski Üyelere Teşekkür
A- A+ PAYLAŞ

İl Encümen görev süreleri sona eren 5 İl Genel Meclis Üyesi’ne teşekkür plaketi verildi. 

İl Encümen’in haftalık toplantısı Vali Vasip Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Şahin, “İl Encümeni'nde olabildiğinde adil ve eşit kararlar alınmaya çalışıldı. Bizim özellikle hitap ettiğimiz kesim kırsal kesim. Hizmetin götürülmesi için herkes gayret ve fedakarlıkla, insanları daha çok nasıl mutlu edebilirim düşüncesi ile çalıştınız. Ben görev süreleri sona eren üyelere teşekkür ediyorum. Yeni göreve başlayan üyeler de aynı şevkle çalışacaklar" dedi.

Vali Vasip Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya tarafından İl Genel Meclis Üyeleri Burhan Ayhan, Mehmet Akdeniz, Cafer Kuşdoğan, A. İhsan Topal ve Abdurrahman Doğan’a İl Encümen Üyeliği görevlerinin sona ermesi nedeniyle teşekkür plaketleri verildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da görev süreleri biten Encümen Üyelerine teşekkür etti.

Bu arada, Cafer Kuşdoğan’ın yeniden seçildiği İl Encümen Üyeliklerine Hüseyin Şahin, Yusuf Bayrak, Veysel Yaşar ve Mehmet İnci seçilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız