SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali'den EYMS Mesajları.. "Kenetlenelim"

0
Güncellendi - 2017-05-04 02:02:30
Vali'den EYMS Mesajları..
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un deplasmanda Bandırmaspor karşısında aldığı 5-0'lık yenilgiden sonra sosyal medya hesabında açıklama yapan Vali Mustafa Toprak, sarı-kırmızılı takıma her şart altında destek olunması çağrısında bulundu.

Vali Toprak, twitter hesabında yayınladığı mesajlarda, "Malatyaspor'umuzun etrafında bugün değilde ne zaman kenetleneceğiz. Takımımıza inanalım. Güvenelim. Destekleyelim. İnşallah YeniLiğ-YeniStadyum" ve "Malatyasporunuzun 3 maçı kaldı. Her şart altında destekleyelim. Moral&motivasyonunu bozucu beyan ve yaklaşımlardan uzak duralım. Kenetlenelim." dedi.

Bu arada, Evkur Yeni Malatyaspor kafilesi Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece yarısından sonra uçakla Malatya'ya döndü. 01.00 sıralarında havalimanına gelen kafile, buradan geniş polis önlemi eşliğinde Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislere geçti. Kafilenin geçişi sırasında havalimanı ile Orduzu Pınarbaşı arasındaki tüm kavşaklarda polis ekipleri önlem aldılar ve herhangi bir sıkıntı yaşanmadı.

Kafilenin gelişinden sonra bir grup taraftar da tesisler çevresine gelirken, bu grubun yaklaşmasına izin vermeyen polisin önlemleri sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Kaya (6 yıl önce)
    Allahin izniyle yolun sonu sampiyonluk umidinizi kaybetmeyin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Ya yenerde yenşlirde futbolda varda allah aşk6na ruhsuzluk vurdum duymazlık aymazlık neydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Takım oynar, yener de yenilir de buna kimsenin itarazı olamaz. Ancak; ligin sonu gelmiş, rakipler formunda canlarını dişlerine takmışlar. Bizimkiler de lig bitsinde bir an evvel tatile gidelim der gibiler. Pereira haftalardır oynamıyor zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (6 yıl önce)
    Rahat rahat şampiyon olurlarsa 3-5 hafta kala primi alamazlar. Futbolcu bunlar 1 kurusa adam harcarlar... prim içinse her seyi yaparlar.. yazik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (6 yıl önce)
    Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz, 3 maç kalmış, 9 puanı al ve süper lige çık. Takımı protesto etmenin değil desteklemenin zamanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi Şavata (6 yıl önce)
    Sayın VALİMİZİN sözlerine aynen katılıyorum. Bitiş çizgisine yaklaştık. Futbolda her şey olur, sabırlı olalım. Dünyanın sonu değil. Teknik ekicimizi ve futbolcu kardeşlerimizi, takımımızı önümüzdeki maçlara , moralli hazırlayalım, onları motive edelim. Sonunda üzülen taraf olmayalım.takımımzı kampa alalım. Tesislere gidip moral verelim . Prim verelim. İnşallah süper lige çıkacağız. HAYDİİ EVKURYENİMALATYASPORUM. ŞAMPŞYON OLMAMIZA AZ KALDI. FUTBOCU KARDEŞLERİM BU NOKTAYA SİZLERİN SAYESİNDE GELDİK. SİZLERİN GAYRETİ İLE SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Sayın Valimiz 15 Temmuz darbe girişiminde de olduğu gibi; Malatyaspor konusunda da erken davranarak çok güzel devam eden liderlik ve süper lige yükselme hareketinin berbat olmasını engelleme yolunda büyük bir hamlede bulunmuştur. Sayın Valimizi bir Malatyalı olarak tebrik eder, her defasında başarılı olduğu çalışmalarının devamını dilerim....VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Sn. Valim, İyi niyetiniz başımızın üzerindedir. Ancak burada Malatya’da yapılan ğılt işlerden alsana bir tane daha! Utanma ar duygusu sorumluluk kul hakkı şeref ve onur diye bir şey kalmadı. İnsanda birazcık bir şeyler olur bunların tamamında bu şeyciklerden bişey kalmamış! Stada bakmadılar sağda solda stat aradık! Yeni stat yeni sezonda açılacaktı. Sezon bitti. Hala stat bitmedi. Vs. Şu Malatya ve Malatyalı tüm bunları hak etmiyor.1-0 yenilirsin. Bir kaza golü dersin. Be kardeşim sen zirvedesin. Bandırma en altta! 5-0 yenilen takım oyuncuları başkan ve kulüple olan ödenmeyen prim (http://malatyahaber.com/haber/malatyaya-yasatilan-utancin-altinda-ne-var/)sebep gösterirsen ben buna ahlaksızlık derim. Bu ahlaksız durumun neyine şimdi sahip çıkayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (6 yıl önce)
    Düştüğümüz duruma bak.Nerden nereye geldik.Antalyaya gidip oradan Adana'ya gecseydiniz daha iyi olurdu.5 - 0 dan sonra bi tatili hakketmiş olmalısınız... Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut SARICI (6 yıl önce)
    SAYIN VALİM; BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, BATTALGAZİ VE YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİRLİKTE KULÜP BAŞKANI, TEKNİK DİREKTÖR VE FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELEREK BİR TOPLANTI DÜZENLEMENİZ EN BÜYÜK ARZUMUZDUR. SIKINTI PROBLEM HER NE VAR İSE TESPİTİ YAPILARAK AŞILMASI NOKTASINDA ALINMASI GEREKEN TEDBİRDLER KAMUOYUYLA PAYLAŞMANIZ İSABETLİ BİR ADIM OLACAKTIR. NE OLUR SALIN VALİM; BU İŞE BİR EL ATINIZ. ÇÜNKÜ HER MALATYALI BU TAKIMIN ŞAMPİYON OLARAK LİGİ TAMAMLACAYACAKLARINDAN EMİNDİLER. BU AĞIR YENİLGİ İNSANLARIN PSİKOLOJİSİNİ MAHVETMİŞTİR. HERŞEYE RAĞMEN HALEN UMUTLUYUZ SALIN VALİM DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)
    3 maç kalmışken takımı bu psikolljye sıkanlar futbolcuların ta kendisidir ancak şimdi bunun hesabını sormak Malatyasporumuza şampiyonluğu kaybettirir mazaalah. Şampiyonluğu kazandıktan sonra eteğimizde ne taş varsa dökelim çünkü büyük yanlışlar var böyle kulüp yönetilmez.
    0
    0
    Yanıtla