SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali'den Hekimhan ve Kuluncak Ziyareti

0
Güncellendi - 2016-07-03 01:53:56
Vali'den Hekimhan ve Kuluncak Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

  • Vali Toprak, ilçe gezilerini Hekimhan ve Kuluncak ziyaretleriyle sürdürdü. Vali iki ilçede incelemelerde bulundu.

Hekimhan Tünelinin açılışı sonrası Hekimhan ilçesine geçen Vali Mustafa Toprak burada İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İnönü Üniversitesi Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulunu, Hekimhan Madencilik İşletmesini, Tarihi Taş Han’ı ve Köprülü Mehmet Paşa Camisini ziyaret etti.

Beraberinde İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu ve Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları olduğu halde ziyaret ettiği Tarihi Taş Han ve Köprülü Mehmet Paşa Camii hakkında Gazeteci Cahit Çavdar’dan bilgiler aldı.

Hekimhan Madencilik İşletmesini ziyaretinde Genel Müdür Ramazan Çalışkan'dan işletme hakkında bilgiler alan Vali Toprak’a işletmenin yılda 1,5 milyon ton demir cevherini zenginleştireceği, Türkiye'nin ithal ettiği demir ithalatının % 20’sini karşılayacak üretimi gerçekleştireceği ve demir cevheri zenginleştirmesi ile ocak faaliyetinin 14 Temmuz 2016'dan itibaren başlatılmasının planlandığı bilgisi verildi.

Meslek Yüksek Okulunda müdür yardımcısı Abdulkadir Pektaş tarafından karşılanan Vali Toprak, okul hakkında bilgiler aldıktan sonra okul içerisinde yer alan ve yörede çıkartılan madenler ile fosil örneklerinin sergilendiği alanı gezdi. Sivas-Malatya karayolu kenarında bulunan okulun giriş kısmının stabilize olması ve trafik açısından güvenli olmaması nedeni ile sorunun giderilmesi amacı ile Karayolları 8. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ile telefonla görüştü ve yetkililere gerekli talimatları verdi. Ayrıca Vali Toprak'a okulun ceviz ve kayısı fidan yetiştiriciliğini de kapsayan ağaçlandırma alanı hakkında da bilgi verildi

Hekimhan ilçesindeki incelemelerinin ardından Kuluncak ilçesine geçen Vali Toprak beraberinde İlçe Kaymakamı Tolga Özdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ile birlikte Belediyenin Kulaş parke imalat Fabrikası, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe emniyet amirliğini ziyaret etti. Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlık ziyaretlerinin ardından ilçe içerisinde belediye tarafından yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyerek Başkan Boyraz’ dan yürütülen çalışmalar ile ileriye dönük projeler hakkında bilgi aldı. İlçe merkezindeki incelemeleri esnasında vatandaşlarla da bol bol sohbet eden Vali Toprak, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Vali Toprak akşam geç saatlerde ilçeden ayrıldı.

Bülten

valih1

valih3

valik1

valik2

valik3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Fatih (7 yıl önce)
    Bir kayak merkezi yapılıyordu. Son durum nedir acaba?
    0
    0
    Yanıtla