SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen Kutlama Mesajı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:20:51
Validen Kutlama Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı münasebetiyle  Vali Süleyman Kamçı bir mesaj yayınladı. 

Vali Süleyman Kamçı, mesajında şu ifadeleri kullandı; 

“Türk Silahlı Kuvvetlerimizin önemli bir parçası olan ve Emniyet Teşkilatımızla birlikte toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan ülkemizin en temel unsurlardan birisi olan Jandarma Teşkilatı, sorumluluk alanının büyüklüğüne ve fiziki şartlarının zorluğuna karşın 176 yıllık birikimi ile üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirmiştir ve getirmeye de devam etmektedir. Köklü geçmişi ve ülke sathına yayılmış teşkilatı ve kadrosu ile Jandarma Teşkilatı, günümüzün teknolojik gelişmelerini yakından takip ederek gücünü ve harekat yeteneğini artırmaktadır. Jandarma Teşkilatı özverili çalışmalarıyla tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de huzur ve güvenin yürütülmesinde çok ciddi ve önemli çalışmalar yürütmekle birlikte, ülkemizin olduğu kadar ilimizin de bugünü ve yarını için güven vermektedir. Jandarma Teşkilatının, Atatürk ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı, güvenilir, büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde ortaya koyduğu cesur, kararlı ve özverili görev anlayışı her türlü takdirin üzerindedir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi takdirle anıyor, 176. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Jandarma Teşkilatı’nın tüm mensuplarını tebrik ediyor ve kutluyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız