SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen MAKİAD'a Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Valisi Ulvi Saran, Malatya Aktif İş Adamları Derneği'ni (MAKİAD) ziyaret ederek, yönetime seçilen MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan' a 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. 
 
Vali Saran ziyarette yaptığı konuşmada, "MAKİAD Malatya'da son dönemlerde yapmış olduğu başarılı çalışmalarla dikkati çeken işadamları kuruluşumuzdur. Malatya Aktif İş Adamları Derneği, yürüttüğü faaliyetler ve istihdamı artırmaya yönelik çalışmalara katkısı ile ilimizin en aktif Sivil Toplum Kuruluşları'ndan birisi olduğunu kanıtlamıştır. MAKİAD ayrıca Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonun bir üyesi olup TUSKON'un çatısı altında çok önemli çalışmalar yürütmektedir. MAKİAD'ın yeni dönemde de ilimiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacağına ve sosyal sorumluluk projelerine destek olacağına yönelik inancımız tamdır" dedi. 
 
TSO ZİYARETİ..
Bu arada Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yöneticileri de, Malatya Aktif İşadamları Derneği'ni (MAKİAD) ziyaret etti.
 
MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza, MTSO genel sekreteri Erkan Gölgeli, bazı yönetim kurulu ve meclis üyelerinin yer aldığı ziyarette konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yaklaşık 2 ay önce yeni yönetim olarak başkanlığa getirilen Muzaffer Erşan ve yönetimini kutlamak için ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. Erkoç, "Sivil toplum örgütleri ülkenin gelişmesi noktasında önemli roller üstlenmiştir. Bu nedenle sivil toplum örgütleri birbirleri ile diyalog ve istişare konusunda müşterek hareket etmelileri, sorunları tesbit noktasında müşterek karar verici olmalarını arzu ediyoruz. MTSO olarak bu tür ziyaretlere ve istişarelere önem veriyoruz.  Malatya'nın ekonomisinin büyümesi anlamında MAKİAD'ın da katkıları vardır" ifadelerini kullandı. MAKİAD Başkanı Muzafer Erşan ise, "Sivil toplum örgütü dernek olarak, memleket mesellerine duyarlı, sosyal sorumluluğunu bilen, memleketin hayrına olan çalışmaları sergileyeceğiz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız