SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Validen Memnunuz, Asıl Sorumlu..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çocuk Yuvası'nda meydana gelen olaydan dolayı hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldığı açıklanan Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu'na bazı sivil toplum kuruluşları destek verdi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanları, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Hasan Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri toplu halde Vali Osman Derya Kadıoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Hasan Erkoç, bayram nedeniyle sivil toplum kuruluşları olarak ziyarette bulunduklarını belirtti. Malatya'da sivil toplum kuruluşlarının kendi aralarındaki yakınlaşma ve dayanışmanın devam ettiğini ifade eden Erkoç, "Bu da güzel bir örneği ve sinyali" dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise hem bayramı kutlamak ve hem de Malatya'da hoş karşılanmayan çocuk yuvası olayından dolayı ortaya çıkan durumun çok abartılığını iletmek üzere geldiklerini söyleyerek, "Bu olaylardan dolayı sayın valimizin çok duyarlı olduğunu biliyoruz. Sayın valimizin her konunun üzerine gittiğini biliyoruz. Biz yapılanlara şahidiz. Bu olayın sadece sorumlusu olarak sayın valimizin gösterilmesini hazmedemedik. Etmemizde lazım. Açık söylüyorum, burada bu kurumların başına atama yapanların bir kez düşünüp tartması lazım. Biz sivil toplum örgütü olarak her zaman sayın valimizin yanındayız. Sayın valimizin çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Osman Derya Kadıoğlu ise ziyaret esnasında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız