SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali'den Ödül

A- A+ PAYLAŞ
 
İl Sosyal Hizmetler bünyesindeki Kız Yetiştirme Yurdu ve Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve üniversiteyi kazanan öğrencileri kabul edin Malatya Valisi Ulvi Saran, öğrencileri tebrik ederek ödül verdi. 
 
 Vali Ulvi Saran, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün koruması altında bulunan 14 gençten 10'unun sınavı kazandığını söyledi. Vali Saran, 6 çocuğun 5 yıllık ve 4 yıllık bölümleri kazandıklarını belirterek, "Diğer 4 çocuk 2 yıllık iyi bölümleri kazandı. Bu sonuçlara göre SHÇEK yurtlarında kalan çocukların başarı durumları göz önünde bulundurulduğunda Malatya'nın 1., İstanbul'un ikinci olduğunu öğrendim. Bu sonucunda alınmasında emeği geçen  başta Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan diğer yönetici, öğretmen ve çalışanlara teşekkür ederim" dedi. 
 
İl Sosyal Hizmetler Müdürü Murat Konan da, kurum olarak kendilerini her zaman destekleyen başta Vali Ulvi Saran ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve gençlerin sınavlara hazırlanmasını ücretsiz üstlenen dershanelere teşekkür etti. 
 
Vali Saran,  sembolik olarak iki gence zarf içersinde bir miktar para ödülü verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız