SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen Resmi Kurum Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:47:23
Validen Resmi Kurum Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı, Meteoroloji İl Müdürlüğü, Türk Telekom İl Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu Malatya İl Müdürlüğüne ziyaretlerde bulunarak kurumların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Kamçı, Meteoroloji İl Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette, Meteoroloji İl Müdürü Ali Sigergök’ten kurumun Malatya’daki faaliyetleri hakkında bilgi aldıktan sonra kurum arazisinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Sigergök, Bölge Müdürlüğü statüsünün kalkmasından sonra Elazığ 13. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini, il müdürlüğü faaliyetlerini sürdürecek yeterli personelin bünyelerinde kalmasından dolayı da müdürlük binasında bir katta hizmet verdiklerini, bir katında Yeşilyurt Belediyesine bağlı bazı birimlerin faaliyet gösterdiğini belirtti.

Vali Süleyman Kamçı, Türk Telekom İl Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette ise Türk Telekom İl İl Müdürü Ebubekir Ünverdi ve Müdür Yardımcıları tarafından verilen brifingde bu kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ünverdi, Koyunoğlu Mahallesinde bulunan ve halen hizmet veren İl Müdürlüğü binasının 2015 yılı içerisinde PTT Başmüdürlüğü yanında yer alan binalarına taşınacağı ve böylelikle şehir merkezinde abonelerine daha iyi hizmet vereceklerini kaydetti.

Sosyal Güvenlik Kurumu Malatya İl Müdürü Ayten Kara ise kurumunun çalışmaları  ile ilgili olarak Vali Kamçı ‘ya bilgiler aktardı. Kara,  vatandaşlara hizmet odaklı hizmetler verdiklerini ve bu sebepten dolayı önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız