SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş'tan Hafta Sonu Spor Turu

0
Güncellendi - 2018-12-23 03:19:41
Vali Baruş'tan Hafta Sonu Spor Turu
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu, spor tesislerini gezdi, spor etkinliklerini izledi.

Ziyarete Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Gençlik Merkezleri Koordinasyon Şube Müdürü Dr. Abdullah Doğan, Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, Beydağı Gençlik Merkezi Müdürü Murat Hoca ve idareciler katıldı. Ziyaret Battalgazi Çamlıca Restoran da Suriyeli çocuklara “Sosyal Uyum Projesi” kapsamında gerçekleşen kahvaltı programıyla başladı.

Daha sonra Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yüzme performans grubunun antrenmanlarını izleyen Vali Baruş, buradan da Eski Kız Lisesi Spor Salonu'nda Badmintoncuların antrenmanlarını takip etti. Tecde Spor Salonunda yapılan Gençler Doğu ve Güneydoğu Anadolu Masa Tenisi Şampiyonasına katıldı. Akabinde Beydağı Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Aydın Baruş gençlik faaliyetlerini takip ederek Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'dan yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Beydağı Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından ise Çok Amaçlı Spor Salonun'da Karate, Güreş, Masa Tenisi antrenmanlarını izledi.

Merkez Spor Salonunda oynanan Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile Fındıklı Spor Voleybol 1. Lig Müsabakalarını takip eden Vali Aydın Baruş, son olarak da Yeşiltepe Spor Kompleksinde oynanan amatör futbol müsabakalarını izledi. Vali Baruş Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyetlerini yakından takip ederek faaliyetlerinden ötürü Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve ekibine başarılar diledi.

Vali Aydın Baruş, sporsal faaliyetleri takip ederken sık sık sporcuların aileleri ile sohbet etti.

Çocuklarının sporsal ve kişisel gelişimlerinde ailelerin destekçi olmasından ötürü hepsini tebrik ederek gençleri spora yönlendirerek onların zararlı alışkanlıklardan korunabileceğini söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız