SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Tablet Bilgisayarla Ödüllendirdi

0
Güncellendi - 2016-06-01 23:33:39
Vali Tablet Bilgisayarla Ödüllendirdi
A- A+ PAYLAŞ

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ve Dilek İlkokulu Öğretmen ve Öğrencileri “5 Haziran Dünya Çevre Günü” nedeni ile Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak ve Müdür Yardımcısı Serkan Hangün ile Dilek İlkokulu Müdürü Lut Budak, Öğretmen ve Öğrencileri “5 Haziran Dünya Çevre Günü” nedeni ile Vali Kamçı’yı makamında ziyaret ederek kendisine çiçek verdiler.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Çolak, kendilerini kabul ettiği için  Vali Kamçı’ya teşekkür etti. Çolak, “5 Haziran Dünya Çevre Günü” nü kutladıklarını, çevrenin korunması amacıyla ilkokul seviyesinden başlayarak, bilinçlendirme çalışmalarını genele yaymaya çalıştıklarını dile getirdi. Bu çalışmalar esnasında Dilek İlkokulunda düzenledikleri seminer neticesinde de bu konuda bilinçlenmiş olan öğrencilerden dört öğrenci belirlediklerini ve bu gün bu öğrencileri ödüllendireceklerini belirtti.

Vali Kamçı da, Çevre ve Çevre gününün önemine değinerek, İnsan sağlığı için çevrenin temiz tutulması gerektiğini belirtti. Toplumlarda çevre temizliğine fazla önem verilmediğine de dikkat çeken Vali Kamçı, öğretmenler aracılığı ile öğrencilerin bu konuda bilinçlendirilmesi, öğrencilerinde duyarlı davranarak arkadaşlarını ve toplumu duyarlı olmaları konusunda uyarması ve onlara örnek gerektiğini söyledi.

Vali Kamçı, “Çevre temizliği toplumun sağlığını etkileyen önemli bir faktördür. Bu nedenle çevremizi temiz tutmamız ve korumamız gerekiyor, bu konuda da ilgili kuruluşlarımıza büyük görevler düşmekte ve başta Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüz olmak üzere Belediyelerimiz faaliyetlerini sürdürmektedir.” dedi.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Kamçı, öğrencilere çevreye olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür edip, tablet bilgisayar hediye ederek öğrencileri ödüllendirdi.

Bülten

valitem

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız