SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen Tempo, Mebustan Halay!..

A- A+ PAYLAŞ

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden merhum Kemal Sunal adına kültür merkezi yapılacak.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Doğanyol 1. Kültür ve Nar Festivali dönüşünde Kubbe Dağı mevkiinde bir süre dinlendi. Burada basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Vali Daşöz, 3 Temmuz 2000 tarihinde vefat eden Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal'ın memleketi olan Doğanyol İlçesi'ne bağlı Gökçe Beldesi'nde adına kültür merkezi yapılacağını söyledi.

Vali Daşöz, Kemal Sunal'ın Türk sinemasında önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, kültür merkezi için çalışmaların önümüzdeki yıl başlatılacağını kaydetti. Kemal Sunal'ın akrabalarıysa Sunal'ın Gökçe Beldesi'nde doğduğunu ve 7 yaşına kadar burada yaşayıp daha sonra ailesiyle İstanbul'a gittiğini bildirdi.

Vatandaşlar, Sunal'ın nüfus cüzdanının İstanbul'da çıkartılmasından dolayı doğum yerinin İstanbul yazıldığını ifade etti.

Bu arada, Doğanyol 1. Kültür ve Nar Festivali'ni takip eden basın mensupları yol dönüşünde Kubbe Dağı mevkiinde halay çekerek üzerlerinden günün stresini attı. Gazetecilerin halayına CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'da eşlik ederken, Vali Daşöz ile Pütürge Belediye Başkanı Dr. Necdet Ayaydın elleriyle tempo tuttu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız