SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen TEOG Başarısına Ödül

0
Güncellendi - 2016-01-21 20:40:27
Validen TEOG Başarısına Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG), soruların tümüne doğru yanıtlayan, Malatya'daki Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri için Valilik Toplantı Salonunda tören düzenlendi. Törende öğrencilere tablet,  öğretmenlere ise başarı belgesi verildi.

Vali Süleyman Kamçı’nın talimatı ile hazırlanan ve hayata geçirilen  'Öğretmenimle El Ele' projesi kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı'nca, 2015-2016 Yılı Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG ) Sınavında 8. sınıf öğrencilerinden 13'ü tam puan almayı başardı.

Tam puan almayı başaran 13 öğrenci tablet bilgisayar ve öğrencilerin koçluğunu yürüten 15 öğretmende başarı belgeleri ile ödüllendirildi.

Düzenlenen törene  Vali Yardımcısı Dr. M.Şamil Horasanlı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Okul Müdürleri de katıldı. Tören öncesi Vali Kamçı, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini aldı. Öğrenciler, öğretmenleri ve ailelerinin desteği ile başarılı olduklarını, projenin de başarılarında çok büyük katkısı olduğunu dile getirdiler.

Pano0c1Vali Kamçı, öğrencilere başarı dileğinde bulunarak "Çalışmanın ve başarının sınırı yok. Ne kadar iyi çalışırsanız, ne kadar gayretli olursanız bu gayretinizin meyvesini alırsınız. Emeğinizin karşılığını aldığınız zaman hem siz, hem aileniz, hem de bizler çok seviniriz. İleride bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacağınıza inanıyorum. Sizler bu başarılarınız ile hepimizi mutlu ettiniz. Çocuklarımızın başarısının yüzde altmışı kendilerine, yüzde kırkı öğretmenlere ve ailelerine aittir." ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız