SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen Yeni Depo Talimatı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:51:39
Validen Yeni Depo Talimatı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Lojistik Deposu’nda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. 

Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi’nde bulunan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Lojistik Deposu’nu ziyaret eden Vali Süleyman Kamçı’yı, Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hamza Demiralp, Depo Sorumlusu Mehmet Aşkın ve depo çalışanları karşıladı. Depo içerisinde incelemelerde bulunarak depo ve burada bulunan malzemeler hakkında bilgi alan Vali Kamçı, deponun kapasitesinin günümüz şartlarında yetersizliğini görerek, daha büyük ve uygun bir depolama alanının gerekliliğini belirtti.

VALİ YARDIMCISI DAĞDEVİREN, BİLGİ VERDİ

Vali Yardımcısı Dağdeviren de içerisinde bulunulan deponun bin M2 büyüklüğünde olduğunu, giyecek malzemeleri dışında depoda şu an 4 bin adet yatak, 8 bin adet battaniye, 20 adet jeneratör, 20 adet projektör ve 4 bin adet yemek pişirme setinin bulunduğunu belirterek, geçtiğimiz günlerde Hekimhan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilçeye 80 adet konteyner ile 20 adet 15 M2 , 100 adet 16 M2 ve 10 adet 18 M2 olmak üzere toplam 130 adet çadırın gönderildiğini dile getirdi.

Vali Kamçı, 2. Organize Sanayi Bölgesi girişi mevkiinde yapılacak olan 112 Acil Çağrı Merkezi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Hizmet Binası’nın yanına 3 adet bin M2'lik depo yapılması amacıyla gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi. 1 depo sorumlusu olmak üzere toplam 30 personel, 1 kamyonet, 1 minibüs ve 1 forklift ile hizmetlerin yürütüldüğü belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız