SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kaban'dan Ziyaretler

0
Güncellendi - 2017-11-15 02:19:24
Vali Kaban'dan Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, ildeki kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürdü.

Vali'nin Berberler ve Kuaförler Odası'nı ziyareti sırasında başkan Ramazan Toptaş yaptığı konuşmada, “Malatya Berberler ve Kuaförler Odası adına Sayın Valimize hoş geldiniz diyorum. Ben 4 yıldır görevdeyim ilk defa bir valimiz ziyarette bulunuyor. Bu da bizi çok sevindirdi. Biz bin civarında üyesi olan bir odayız. Berber, kuaför güzellik merkezi olarak Malatya’yı güzelleştiriyoruz, Malatya insanını güzelleştiriyoruz. Oda olarak eğitimler, seminerler şeklinde çalışmalara devam ediyoruz. 550 civarında erkek berberimiz, 200 civarında bayan kuaförümüz, 80 civarında güzellik merkezlerimiz var. Ayrıca da fotoğrafçılar odasına da biz bakıyoruz, 60 civarında fotoğrafçımız var. Aktif bir odayız çalışıyoruz, üyelerimiz olsun erkek berberlerimiz olsun bayan kuaförlerimiz olsun verilen eğitimlerle her zaman çıtayı yüksek tutarak çalışmalara devam ediyoruz. Sayın Valimize esnafım adına tekrardan hoş geldiniz diyorum, bizi mutlu ettiniz” dedi.

Vali Kaban da yaptığı konuşmada, “Şahsınızda bütün bu odamıza kayıtlı olan ve olmayan ifade ettiğiniz gibi insanımızı güzelleştirmek için elinden gelen çabayı gösteren bütün berber, kuaför kardeşlerimize sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Tabii daha önce siz büyük bir nezaketle ziyarete gelip hoş geldiniz demiştiniz ama yoğunluktan ancak fırsat bulup gelebildik. Tabii ki bu tip kuruluşların, meslek teşkilatlarının hakikaten toplumların sağlıklı bir şekilde yoluna devam edebilmesindeki önemi yadsınamaz. Çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz zaten ben değişik ziyaretlerim sırasında bazen gezmeye çıktığımda çok sayıda odamızın mensubu kardeşlerimizle karşılaştığımızda onları ziyaret ediyorum, selamlaşıyoruz. Tabii ki onların hepsinin bağlı olduğu birimi de ziyaret etmek üzerimize bir borçtur, tekrar hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum” dedi.

Berberler ve Kuaförler Odasından ayrılan Vali Kaban, Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi’ne geçti. Burada Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Doç. Dr. Orhan Gürbüz tarafından karşılandı. Başkan Gürbüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile oda faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Kaban buradan ayrıldı.

Aksa Malatya Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.’ye ziyarette bulunan Vali Kaban burada Bölge Müdürü Sertaç Uraz tarafından karşılandı. Şirketin yatırımları, projeleri ve iş süreçleri hakkında bilgiler alan Vali Kaban, Bölge Müdürü Uraz ile bir süre sohbet ettikten sonra buradan ayrıldı.

Son olarak Malatya Veteriner Hekimler Odasına ziyarette bulunan Vali Kaban burada Başkan Ertuğrul Özdemer tarafından karşılandı. Başkan Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile oda faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Kaban, yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili başarılar dileyerek buradan ayrıldı.

VALİYE ZİYARET..

Bu arada Hizmet İş – Hak İş Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Ali Kaban’ı ziyaret ettiler.

Vali Kaban’a yeni görevinin hayırlı olması temennilerini sunduğu ziyarette, Vali Kaban, Başkan Geleri ve beraberindekiler ile bir süre sohbet ettiler. Ziyaretinden dolayı Başkan Geleri ve beraberindekilere teşekkür eden Vali Kaban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip çalışmalarında başarılar diledi.

Diğer yandan Malatya Bir Damla Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Eroğlu ve yöneticileri de Vali Kaban’ı ziyaret etti. Derneğinin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Eroğlu ve beraberindeki heyet Vali Kaban ile bir süre sohbet ettiler. Vali Kaban, Eroğlu ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız