SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valiler Kararnamesi İle 6 İlin Valisi Değişti

0
Güncellendi - 2016-09-11 04:09:44
Valiler Kararnamesi İle 6 İlin Valisi Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’yle 6 ilin valisi değişti, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve 3 vali merkeze alındı. Emniyet Genel Müdürlüğü görevine, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok atandı.

"Vali Atamaları Hakkında Karar", Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

İçişleri Bakanlığının 7 Eylül tarihli yazısı üzerine Bakanlar Kurulu'nun aynı tarihte aldığı karara göre, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Altınok, Emniyet Genel Müdürü oldu.

Artvin Valisi Muhterem İnce İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına, Hatay Valisi Ercan Topaca Ankara Valiliğine, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay Artvin Valiliğine, Bakanlık Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı Çanakkale Valiliğine, Merkez Valisi Erdal Ata Hatay Valiliğine, Merkez Valisi Hasan İpek Sinop Valiliğine, İzmir Vali Yardımcısı Zülkif Dağlı Düzce Valiliğine getirildi.

-Dört vali merkeze alındı

Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Çanakkale Valisi Hamza Erkal ve Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya ise merkeze alındı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız