SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Valilerimiz Yağcılığı Bırakıverse!..'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:57:14
'Valilerimiz Yağcılığı Bırakıverse!..'
A- A+ PAYLAŞ

Afyonkarahisar Valisi’nin patlamanın ardından ziyarete gelen Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e hediye vermesini değerlendiren Meclis Başkanı Cemil Çiçek, "Hoş olmadığında herkes müttefik. Bundan sonrakiler için ders olsun, valiler plaket yağcılığını bıraksın artık" diye konuştu.
 
Canlı yayınında NTV Ankara Temsilcisi Nilgün Balkaç'ın sorularını yanıtlayan Meclis Başkanı Cemil Çiçek,  son haftalarda artan terör eylemleri, yeni yasama yılı, Afyonkarahisar'daki patlamanın ardından valinin Genelkurmay Başkanı'na verdiği hediyeler, dokunulmazlık tartışmaları gibi konularda açıklamalarda bulundu.
 
VALİLERİMİZ PLAKET YAĞCILIĞINI BIRAKSIN'
 

Afyonkarahisar’daki patlamanın ardından Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e hediye vermesine yönelik tartışılmaların anımsatılması üzerine Çiçek, vailiklerin plaket yağcılığını bırakmasını isteyerek, sözlerine şöyle devam etti:
 
“O geride kaldı ve hoş olmadığında herkes söyledi. O geride kaldı bundan sonrakiler için ders olsun. Şu valilerimiz plaket yağcılığını bir bırakıverse. Türkiye’de yüzde yüz kapasiteyle çalışan sektör plaket sektörüdür. Her gittiğiniz yerde verirler. Benim evimde plaket koyacak yer kalmadı. Çuvallar dolusu var. Kimin malını kime hediye ediyoruz deyip bu işe noktayı koysak bu tür sıkıntılarda yaşanmaz. Belediye başkanlığı döneminde canım çıkmıştır, Yozgat’ın bir başından bir başına 300 kilometre karşıla. Ne olacak yani bana plaket verilince? Bunun anı olacak bir yanı yok, biz o vilayete 50 defa gitmişizdir. Onun için o olumsuzluktan bir ders çıkarıp bu plaket faslını valilerimiz kaldırıversin.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız