SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valiliğin Bağış Kampanyası Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nin Pakistan depremzedeleri için başlattığı nakdi bağış kampanyası sona erdi ve toplanan para, Başbakanlık Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü'nün ilgili hesabına gönderildi.

Yardım kampanyası ile ilgili olarak Valilikten şu açıklama yapıldı:

"Pakistan'ın Başkenti İslamabad'ın Kuzeydoğusunda meydana gelen deprem felaketi mağdurlarına yardım amacıyla Valiliğimizce T.C. Ziraat Bankası Malatya Merkez Şubesinde açılan ( YTL,DOLAR, EURO) hesaplarında toplanan aşağıda miktarları belirtilen nakdi yardımlar Başbakanlık Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğünün Ankara Merkez'deki T.C. Ziraat Bankası Aşağıayrancı Şubesindeki Merkez Hesaplarına aktarılmıştır.

NAKDİ YARDIMLAR TOPLAMI:
YTL Toplamı : 67.841.76 YTL
Dolar Toplamı : 1103 DOLAR
Euro Toplamı : 1695 EURO"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız