SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valilik: 2'li Öğretim Öğleden Sonra Tatil

0
Güncellendi - 2016-12-14 12:22:17
Valilik: 2'li Öğretim Öğleden Sonra Tatil
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, yoğun kar yağışı ve akşam don olayı ile buzlanma beklenmesi nedeniyle şehir merkezi, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların öğleden sonra tatil edildiğini açıkladı.

Valilikten, saat 11.53'te elektronik posta ile basın kuruluşlarına iletilen açıklama şöyle:

"İl merkezi ve ilçelerimizde başlayan yoğun kar yağışı devam etmektedir.

İlçelerimizde Kaymakamlıklarca Taşımalı Eğitim 1 günlüğüne (14 Aralık 2016) Tatil edilmiştir.

Şehir merkezi ve merkez ilçelerimizde yoğun kar yağışının devam etmesi ve akşam saatlerinde don olayı ve buzlanma beklenmesi, ikili eğitim yapan okullarımızda eğitim gören öğrencilerin hava karardıktan sonra dağılması nedeniyle 14.Aralık 2016 Çarşamba günü öğleden sonra okulların tatil edilmesi kararlaştırılmıştır.

Kamuoyunun Bilgisine Sunulur.

NOT: Ayrıca Hamile, emzikli, engelli ve kronik hastalığı bulunan kamu görevlilerinin de öğleden sonra idari izinli sayılacaktır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • erbil özdemir (7 yıl önce)
    2 sene önceydi demi 5 öğretmenin öldüğü o kaza...yolda arabalar gidemiyor küçüçük bebeler nasıl gitsin.malatya fahrikahayandan ibaret değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    Konaga gelin de kar görün.okula gitmek icin ta nerde iniyoruz servis cikamiyor.o yokusta canimiz cikiyor.merkezi yapmıyorlar ise konagi mecbur yapmalilar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Bilal (7 yıl önce)
    Belediye otobüsleri çalışmıyor servisler yolda kalmış kar şu saat olmuş hala yağıyor taşımalıymış ikili öğretimmiş ... hata sizde deil bizde
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Eski valilerimiz havada beyaz görseler okulları tatil ederlerdi.Perşembe ve Cuma günlerinde tatil olması gerekir.Gizli buzlanma var.
    0
    0
    Yanıtla
  • süleyman (7 yıl önce)
    kardeşim merkezde yoların durumu vahim diğer yolları ilçeleri düşünün artık vatandaşı umursamıyorlar.çocukların servisle gittiğini bildikleri halde başlarına bir şeyler gelmesini bekliyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • eğitimci (7 yıl önce)
    Malatya usulü tatil.Her okul anladığı gibi uyguluyor.Bravo Malatya MEM'e. Yönetici mülakatlarında torpil konusunda hata yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    Yav Battalgazide kar aha 30 cm bu neyin kafası
    0
    0
    Yanıtla
  • Miraç (7 yıl önce)
    Okul müdürümüz bizi bıraktı ama şimdi haber geliyor 3 devreli okullara tatil varmış tam gün olan okullara yokmuş diye sabah 3 tane kaza atlattık yollarda tek bir görevli ya da kar aracı göremedim Allah bunun hesabını sorar inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (7 yıl önce)
    yollarda ölen 6 öğretmeni unutmadık. ana caddeler bile berbatken. ilçe yollarını düşünemiyorum bile. illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor? yarını da şimdiden tatil etsinler. görünen köy kılavuz istemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedrettin Hikmet (7 yıl önce)
    Yönetici Avrupa'ya gider. Görür ki lapa lapa kar yağıyor; bizimkilerden iki kat daha fazla ve okulların tümü açık. Alla alla der. Ama "canısağolası" Avrupa'da herkesin aracının kış lastiği taktığını bilmez; Belediyenin kar yağmadan önce asfalta döktüğü tuzlamalardan da haberi olmaz. Çünkü o incelememiştir, sadece görmüştür. Bu akşam Allah esirgesin inşallah kimsenin trafikte başına bir iş gelmez, herkes evine sağ salim gider. Kaza olsa takdiri ilahi derler kimse suçu kendisinde aramaz. Maalesef durum bu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Okullara haber verin Malatya sıtmanpınar imam hatip lisesinde bırakmıyolar bi haber verin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ardalii (7 yıl önce)
    Bu kadar mı zor dün akşam karar alıp duyurmak? Sabah onca çocuk çilesini çekti karın.Yollar buz pisti gibiydi. Elazığ, Sivas,Tunceli,Bingöl dün akşamdan tatil etti ama ne hikmetse büyükşehir olan Malatya'daki yetkililerin vizyonu büyük değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (7 yıl önce)
    Ya ne demek tam günlere tatil yok nasıl insanlarsınız siz ya
    0
    0
    Yanıtla
  • emir ömer (7 yıl önce)
    bu tatil kararını zahmet olmazsa okullara da haber verin. okul müdürleri bize gelen resmi bir bilgi yok diye okulları tatil etmiyor. bir iş de düzgün yapılsın dişimi kıracağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • toki (7 yıl önce)
    uyarmıştık ama dikkate almadılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Günaydın. Atı alan pardon çantayı alan çoktan derse başladı. Sabah o zor karlı havada keşmekeş trafikte ortalıkta ne bir trafik polisi ve nede bir belediye görevlisi vardı! Bin bir zorlukla o yavrularımız okullarına ulaştılar. Yetkililer saat 12:00de okulları tatil ettiler. Zahmet oldu! Sizlere bir tavsiyem var aşağıdaki linkte hava durumunu önceden takip edin. Bir daha ki sefere saat 12: 00 yine rahatsız olmayasınız. https://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?il=MALATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Bugünü anladıkda yarın?
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer GÜL (7 yıl önce)
    Taşımalı Eğitim 1 günlüğüne (14 Aralık 2016) Tatil edilmiştir. Dolayısıyla eğitim öğretim devam ediyor. Akşam dönüşler sıkıntılı olacaktır. Keşke eğitim öğretime bu günlük ara verilse idi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Komik (7 yıl önce)
    Milli egitimden ikili ogretim yapan okullarin tatil oldugu tamgun egitim yapan okullarda tatil olmadigi mesaji okullara iletildi.Tasimali olmadi ikili ogretim parca parca tatil duzene bak ....
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    vay be uyanıp bi zahmet pencereden dışarı bakmışlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    Keşke sabah olaydı ıssız tipi yapıyor tokide otobüsler çıkmıyor Gece bekledik tatil olmasını ama geç kalındı
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖMER (7 yıl önce)
    Vali bey bu tatili sabah yapacaktınız.Bütün çocuklar perişan oldular.Birde saat 14.30 a kadar okullar eğitime devam ederken bu nasıl bir öğleden sonra uygulaması.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin bayındır (7 yıl önce)
    Cok gec kaldınız vali bey
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (7 yıl önce)
    Sabah neden tatil edilmedi ki... herkes permeperişan oldu
    0
    0
    Yanıtla