SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valilik Arkasında Silahlı Kavga.. 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-05-29 04:22:08
Valilik Arkasında Silahlı Kavga.. 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Valilik binasının arkasındaki sokakta meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Kent merkezi İstiklal Mahallesi Abdullah Cevdet Sokağı'nda, Pazartesi gecesi 23.45 sıralarında  M.B ile henüz kimlikleri öğrenilemeyen kişiler arasında çıkan tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü.

Tabanca mermisi ile bacağından yaralanan M.B, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Asayiş, ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan, aynı saatlerde Kanalboyu Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi'ndeki bir kuaförün önünde meydana gelen kavgada, 2 kişi dövülerek yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

AA- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mert044 (4 yıl önce)
    Yazık,hele böyle mübarek ayda!Cok daha yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep (4 yıl önce)
    Bekçilerde fayda etmedi eskide haftada bir oluyordu şimdi günde iki olay kesin var Malatya'da durum kötü ..herkes kendini kollasin:)
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (4 yıl önce)
    Artık bu olaylar sıradanlaştı ne zaman malatya haberi açsam en az bir tane silahlı olay görüyorum ve hiç şaşırmıyorum. Sanırım emniyet kuvvetleri nin daha fazla çalışması gerekiyor. Yoksa daha böyle haber çook görürüz.
    0
    0
    Yanıtla