SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valilik Binasına X-Ray Cihazı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valilik giriş kapısına güvenlik amacıyla X-Ray cihazı takıldı.

Malatya Valiliği binasının çevresine yerleştirilen güvenlik kameralarından sonra vatandaşların giriş ve çıkış yapacakları Mücelli tarafındaki batı kapısına X-Ray cihazı yerleştirildi. Malatya'da sadece 2. Ordu Komutanlığı, Erhaç Havaalanı ve Merkez Bankası Şubesi girişinde kullanılan X-Ray cihazı metal ayrımı yaparak, çanta ve kutulardaki metalleri gösterdiği kaydedildi.

Valilik girişinde vatandaşların yanlarındaki çanta ve benzeri eşyaları X-Ray cihazından, vatandaşların kendileri de metal dedektörden geçecek.

Geçtiğimiz aylarda, Valilik makam odasının bulunduğu kattaki tuvalette, yasadışı bir örgüt tarafından yerleştirilen ses bombasının patladığı bina, bir süredir fiziki engel ve elektronik sistemle "korunaklı" hale getiriliyor. Ana kapısı "protokol girişi" için kullanılan, batı ve doğu kapılarında metal algılayıcı kapı geçişi bulunan binada, bu önlemlere rağmen patlama olunca, yaklaşık 1 aydır sürdürülen çalışmalarla, kamera sistemi, X Ray cihazı kuruldu. Ayrıca Vilayet Parkı ile binanın her iki tarafındaki yollara bakan bahçe demirleri yükseltildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız