SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valilik Önünde Kovalamaca!

A- A+ PAYLAŞ
 
Ramazan'la birlikte zabıta, seyyar satıcı avına başladı.  Avın ilk günü Valilik önünde ilginç sahneler yaşanmasına neden oldu.
 
Paniğe kapılıp kaçmaya çalışan  fakat kurtulamayacağını anlayan seyyar satıcı mallarını valilik kapısının önüne boşaltarak çareyi kaçmakta buldu. Seyyar satıcının bu tepkisi karşısında kısa bir süre şaşkınlık geçiren zabıtalar, seyyar satıcıyı kovalamaktan vazgeçerek valilik giriş kapısındaki malları tekrar arabaya yüklediler. Yükleme işlemine valilik koruma şube elemanları da yardımcı oldu.  Çevredeki vatandaşlar da “ Zabıtalarımız sanki seyyar satıcılarla değil, çete elemanları ile, esrar eroin satıcıları ile mücadele eder gibi çalışıyorlar. Aferin zabıtalarımıza! Kahramanlar gibi seyyarlarla mücadele ediyorlar. Hem de bu aziz mübarek günde. ” diyerek zabıtanın davranışına alaycı gönderme yaptılar. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız