SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valilik Personel Alacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nin sözleşmeli personel alacağı bildirildi.

Malatya Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Malatya Valiliği ve İlçe Kaymakamlıklarda çalıştırılmak üzere 5 adet büro personeli, 1 programcı pozisyonuna 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alınacak.

Büro personeli için başvuracak adaylarda, "Yüksekokulların Bilgisayar, İnsan Kaynakları, Mahalli İdareler, Halkla İlişkiler, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Ön Lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak, son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az bir yıl ertelemiş olmak, 2008 KPSSP (B) grubu sınavlarından birine girmiş olmak ve KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak" şartları aranıyor.

Başvuruda bulunacak adayların 16-30 Mart 2009 günü mesai bitimine kadar Malatya Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü'ne istenilen belgeleri teslim ederek, başvuruda bulunması istendi.

Personel alımı ile ilgili ayrıntılı bilginin Malatya Valiliği'nin internet sitesinde yeraldığı duyuruldu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız