SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Valilik Reddetti Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:23:24
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yasaklara rağmen Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayacaklarını bildirdi. 

Kiraz, yaptığı açıklamada, “Ankara’da yaşanan kutlama krizinden sonra bir krizde Malatya’da yaşandı. Malatya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk sunarak, bir açıklama yapmak üzere Malatya Valiliği’nden izin talebinde bulunduk. Ama başvurumuz Malatya Valiliği tarafından uygun görülmedi ve reddedildi. Ancak biz hiç kimsenin Cumhuriyet Bayramını kutlamamıza engel olamayacağından hareketle, AKPi’ye inat 29 Ekim’de saat 10.00’da parti binasında toplanarak, saat 11.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunup, bir açıklama yapacağız” dedi.

Cumhuriyet Bayramı’nı adına, anlamına ve değerine yakışır şekilde kutlayacaklarını ifade eden Kiraz, “Bütün halkımızla birlikte Cumhuriyetimizin 89. kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla; adına, anlamına ve değerine yakışır şekilde kutlayacağız. 29 Ekim 1923 Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümünü halka yasaklayarak kutlamak asla kabul edilir bir şey değildir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün birinci büyük eseri olan Cumhuriyet’e sahip çıkacağız ve kutlamaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk, bizim ilk genel başkanımızdır ve anıtına çelengimizi sunarak, bağlılığımızı bir kez daha ifade edeceğiz. Bu çerçevede bütün halkımızı Cumhuriyet Bayramını birlikte kutlamaya davet ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız