SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valilik ve Üniversitede Seminer

A- A+ PAYLAŞ

Valiliğin "İşini iyi yap, vatandaşa iyi davran" semineri başlarken İnönü Üniversitesi'nin uygulamalı eğitim semineri sona erdi.

VALİLİKTE..
Malatya Valiliği tarafından düzenlenen "İşini iyi yap, vatandaşa iyi davran" semineri başladı.

Valilik Salonu'nda bugün başlayan ve 21 Kasım'da sona erecek olan seminere, Valilik bünyesindeki 35 personel katılıyor. Değişik uzmanların eğitici olarak katılacağı hizmet içi eğitim seminerinde, değişen yeni mevzuatlar, e-bakanlık, insan hakları, yazışma kuralları ve Atatürk ilkeleri konularında bilgiler aktarılacak.

"İşini iyi yap, vatandaşa iyi davran semineri" sonrasında katılanlara bir de sertifika verilecek. (Fotoğraf bu seminerden)

ÜNİVERSİTEDE İSE..
Bu arada Malatya İnönü Üniversitesi'nde üç gün süren uygulamalı eğitim çalışması tamamlandı.

İnönü Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Üniversitemizin 2009-2013 yılları stratejik plan hazırlanmasına ilişkin yapılan uygulamalı eğitim çalışması başarılı bir şekilde tamamlandı. TÜBİTAK'a bağlı Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü'nden (TÜSSİDE) gelen, konusunda uzman eğiticiler üniversitemizin stratejik planının hazırlanmasına yönelik genel bilgiler verdiler. Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan ve üç gün süren uygulamalı eğitim çalışmasına başta, üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, yüksekokul ve enstitü müdürleri ile idari birim amirleri katıldı. Üniversitemizde ilk kez yapılan ayrıca çok kapsamlı ve verimli geçen uygulamalı eğitim çalışmasında üniversitenin stratejik plan çalışması kapsamında değerler, misyon, vizyon, strateji ile amaç, hedefler, performans ölçümü ve sonuç olarak ölçülebilir, şeffaf, etkin konular ele alındı"denildi.

Yapılan açıklamada daha sonra şunlar belirtildi:

"İnönü Üniversitesi'ne yönelik bu eğitim çalışmasını gerçekleştiren TÜBİTAK Başkanlığı'na bağlı bir enstitü olan TÜSSİDE yönetim geliştirme alanında çalışmakta olup disiplinler arası çalışma yaklaşımı ve deneyimli uzman kadrosu ile yönetim ve sosyal bilimler alanında çalışmalarını sürdüren bir kuruluştur" denildi.

Açıklamada, TÜSSİDE ile üniversitenin bundan sonrada bir çok çalışmayı işbirliği ve dayanışma içerisinde yapmaya ve bilgi alışverişinde bulunmaya devam edeceği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız