SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valinin Alman Konukları

A- A+ PAYLAŞ

Almanya'nın Rödermark kentinden gelen bir heyet, Malatya'nın Hekimhan ilçesindeki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamalarına katıldı.

Avrupa Hekimhanlılar Derneği Başkanı Ali Ercan başkanlığında Malatya'ya gelen heyetteki Rödermark Belediye Başkanı Ronald Kern, Rödermark Nell-Breuning Lisesi'nden 2 öğretmen ve 9 öğrenci, Hekimhan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Alman heyet, etkinliklerin ardından Vali Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti. Kentin sosyal ve ekonomik durumu hakkında bilgiler veren Vali Daşöz, Alman heyeti konuk etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, bir süre sohbet etti.

Rödermark Belediye Başkanı Ronald Kern kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederken, Vali Daşöz Alman heyete kayısı ikramında bulunarak çeşitli hediyeler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız