SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valinin Gece Gezisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:08:48
Valinin Gece Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, yılbaşı gecesini denetim ve ziyaretlerle geçirdi. 

Vali Vasip Şahin, beraberinde Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve İl Jandarma Komutan Vekili J. Binbaşı Sinan İbrahimoğlu ile birlikte yılbaşı gecesinde polis merkezlerini, Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakolu’nu ve Devlet Hastanesi Acil Servisi’ni ziyaret ederek, önce görevli personelin yeni yılını tebrik etti, ardından ise çalışmaları takip etti. Vali Şahin, polis merkezi ve Jandarma Karakolu’nda görevli personelle bir süre sohbet etti. Devlet Hastanesi’nde ise acil servise gelen vatandaşlarla sohbet eden Vali Şahin, görevli personellerle görüştü.

Vali Şahin, gezisi esnasında yolda gördüğü polis ekipleri ile trafik ekiplerinin de yanlarına giderek yeni yıllarını tebrik edip, bir süre sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız