SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valinin Mesajındaki Üzüntü..

A- A+ PAYLAŞ

Vali Osman Derya Kadıoğlu ve belediye başkanı Cemal Akın bayram mesajı yayınladılar. Vali, mesajında Çocuk Yuvası'ndaki olaya da değindi ve çocuklara yapılan kötü muameleden üzüntülü olduklarını söyledi.

"ÜZÜLDÜĞÜMÜZ TEK KONU ÇOCUKLARA KÖTÜ MUAMELE.."
Vali Kadıoğlu'nun bayram mesajı şöyle:

"Kutsal Ramazan Bayramını millet olarak idrak ediyoruz. Dini bayramlarımız vatandaşlarımız arasındaki her türlü dargınlıkların, küskünlüklerin ortadan kaldırılması, hoşgörü ortamının yaratılarak milli birlik ve bütünlüğümüzün sağlanması yönünden büyük anlam ifade ederler. Ramazan ayı oruç ibadetiyle insan nefsinin terbiyesinin yanında gelir durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza yardım edilmesi yönünden de önemli bir fırsattır.

“Komşusu açken tok yatan bizden değildir” fikrini benimseyen bir inancın mensuplarıyız.

Millet olarak unutmamamız gereken en önemli konu her türlü fenalıkların ana sebebi fukaralıktır.

İslam dininin temel özelliklerinden biri olan sosyal adaletin en güzel şekilde gerçekleştiği zaman dilimi kutsal Ramazan ayıdır.

İlimizde bu ayda yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiğini görmek bizleri mutlu kılmıştır.

Üzüldüğümüz tek konu 0-6 yaş çocuk yuvasında meydana gelen yavrularımıza yapılan kötü muameledir. Yuvadaki yavrularımızın yüzlerinin hep gülmesini sağlamak bizlerin boyun borcudur.

Yavrularımız İstanbul ilinde kısa sureli bir hava değişimine tabi tutulurken mevcut bina tekrar gözden geçirilmektedir. Çocuklarımızın en iyi şekilde bakımlarının yapılması ve bundan sonraki yaşamlarında hep güzel anılarla büyümeleri için elimizden gelen bütün imkanları seferber edeceğiz.

Kısa süre önce gerçekleşen Pakistan depremi nedeniyle islam dünyası bu bayramı buruk kutlamaktadır.

Felaketten sonra ilk yardımın devletimiz tarafından ulaştırılması asil milletimizin gurur kaynağı olmuştur. Halen yurt çapında devam eden yardım kampanyasına ilimizde gereken ilgi ve alakayı göstermektedir.

Ramazan bayramının Türk ve İslam alemine barış, mutluluk getirmesini diler, Malatyalı hemşehrilerimizin bayramın kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

AKIN'IN MESAJI..
Belediye Başkanı Akın da, mesajında şöyle dedi:

"Milletimizin, çok değerli hemşehrilerimizin manevi dünyasını zenginleştiren, insanlarımız arasında paylaşma, cömertlik, dayanışma ve birlik-beraberlik duygularının güçlenmesini sağlayan, iç dünyamızda arınmaya vesile olan Mübarek Ramazan Ayı’ndan sonra Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Dini Bayramlarımız, insanlar arasında sevgi ikliminin yayılmasını, hoşgörü kültürüyle kardeşçe bir arada yaşamanın ve toplumsal dayanışmanın tesis edilmesini, dargınlıkların giderilerek iyiye güzele yönelmemizi temin eden huzur ortamlarıdır.

Bu duygu ve inançla, başta çok değerli Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemiz, milletimiz ve İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız