SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valinin 'Tezahürat' Önerisi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, maçlarda çirkin tezahürat konusunda bazı önerilerde bulunarak, bu konuda üniversitelerden yardım istenebileceğini söyledi.

Malatyaspor Kulübü yöneticilerine kötü ve küfürlü tezahüratların önlenmesi için öneride bulunduğunu belirten Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, "Bu konuda üniversiteden yardım isteyin dedim. Bu araştırma tez konusu yapılsın. Futbolcularla görüşülsün, hangi tür tezahüratlardan hoşlanırlar, hangi tür tezahüratlarda motiveleri artırılır. Bu konuda anket ve bilimsel çalışma yapılmalı" dedi.

Sahada hiçbir futbolcunun küfürlü tezahürattan olumlu etkilenmeyeceğini anlatan Vali Daşöz, şöyle konuştu:

"Üniversitelerde bilimsel araştırma ve anket sonucu karşılaşmalarda nasıl bir slogan atılırsa futbolcular ve taraftar daha iyi motive olur. Bu bilimsel olarak ortaya konulmalı. Bu tür iyi sloganların sahalardaki olayların azalmasına da etkisi olur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız