SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali'ye Destekten Sonra Muavine Plaket!..

A- A+ PAYLAŞ

Çocuk Yuvası'ndaki olaydan 2 hafta sonra, bu olaylarla ilgili olarak "denetim görevini yerine getirmediği" yönünde ciddi eleştiriler alan Vali Osman Derya Kadıoğlu'na; Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Ticaret Borsası yöneticileriyle ziyaret edip destek veren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, görev döneminde yuvadan sorumlu Vali muavinini de "teşekkür" plaketiyle uğurladı.

Çocuk Yuvası'ndaki olayın kamuoyuna yansımasının ardından, bu kamu kurumu ile ilgili denetim görevini yerine getirmemekle suçlanan Vali Kadıoğlu, ciddi eleştirilerle karşı karşıya kalmıştı. Çocuk Yuvası'nı da bünyesinde barındıran Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden sorumlu Vali Yardımcısı olan ve geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne ataması yapılan Vali Yardımcısı Mehmet Cilacı da, yine aynı şekilde, kendisine bağlı bu daireyle ilgili denetim görevini yerine getirmediği gerekçesiyle eleştirilmişti.

Yuva'daki olayın patlak vermesi ve kamuoyunda yoğun bir şekilde tartışılmaya başlanmasından hemen sonra, zor günler geçiren Valiyle ilgili, bu dönemde herhangi bir açıklamaları olmayan Malatya'daki bazı esnaf, tüccar ve işadamı kuruluşlarının temsilcileri, olayla ilgili yayın yasağı konulması, tepkilerin azalmasından sonra destek ziyareti yapmışlar, bu destekle ilgili ifadeler de ESOB Başkanı Keskin'den gelmişti.

ESOB Başkanı, Valiye destek ziyaretinden sonra, bugün de Ankara'ya gitmeden önce veda ziyaretine gelen Vali Yardımcısı Cilacı'yı ağırladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Cilacı ile verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve çalışmalarından memnun olduklarını söyleyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Cilacı ise, Malatya'yı hiç bir zaman unutmayacaklarını söyleyerek, "Malatya'da güzel bir çalışma dönemi geçirdim" dedi.

Keskin, hizmetlerinden dolayı Cilacı'ya paleket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız