SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valiye Engelliler Haftası Ziyareti

0
Güncellendi - 2019-05-12 04:45:40
Valiye Engelliler Haftası Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulbaki Ertuğrul, Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulu, Turgut Özal Özel Eğitim Ortaokulu, İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu, Mehmet Topsakal Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve özel öğrencileri Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret ettiler.

Vali Aydın Baruş özel öğrencilerimizin  eğitimleri ile ilgili bilgiler aldı. Ayrıca, Engelliler Haftası kapsamında engelli insanların ve bütün toplumun faydalanması adına engelleri ortadan kaldıracak koşulları oluşturmak, rehabilitasyon ve destek hizmetlerini geliştirmek, yeterli sosyal koruma sağlamak, kapsayıcı programlar oluşturmak amacıyla yapılacak olan etkinliklerden söz edildi.

Ziyaret sırasında Vali Aydın Baruş, özel öğrenciler ile tek tek ilgilenerek, öğrenciler ile sohbet etti.

Engelli insanların sağlık, rehabilitasyon, çevre, eğitim ve istihdam alanlarında karşılaştıkları sorunlara dikkat çekerek, farkındalık oluşturmak amacıyla 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız