SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valiye Satranç Federasyonu'ndan Fidan Sertifikası

0
Güncellendi - 2017-10-04 04:00:30
Valiye Satranç Federasyonu'ndan Fidan Sertifikası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ali Kaban’a, Malatya Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası’na desteklerinden dolayı fidan sertifikası verildi. Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Vali Kaban için Ankara’da fidan dikimi yapıldı.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay tarafından Vali Ali Kaban için, Malatya Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası’na desteklerinden dolayı Ankara’da fidan dikimi yapıldı. Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Vali Ali Kaban’ı ziyaret ederek, fidan sertifikasını takdim etti.  Toy’a satranç sporcuları da eşlik etti.

Tülay, “25-30 Ağustos 2017 tarihleri arasında himayelerinizde düzenlenen ‘5. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası’ anısına Ankara'da isminizle yaşayacak bir fidan diktik. "Bir Ağaç Bin Ağaç" olacak. Bu ağaçlar, sevgiyle yaşayacak, dünyayı yaşanır hale getirecek. Gelecek kuşaklara daha güzel bir dünya bırakmak üzere, bu çalışmaya katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

Bu yıl beşincisi düzenlenmesine karşın Türkiye Satranç Federasyonu’nun en önemli organizasyonlarından birisi olmayı başaran Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Turnuvada,  11 ülkeden (Rusya, Azerbaycan, Gürcistan, Özbekistan, Kazakistan, Moldova, Ukrayna, Macaristan, Belarus, İran, Türkiye) 35'i unvanlı, 78'i yabancı toplam 466 sporcu yarıştı.

Federasyon tarafından Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası anısına, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı içinde Ankara’da fidan dikimi yapılmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız