SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valiyi Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:28:13
Valiyi Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Erasmus Projesi kapsamında Malatya’da bulunan Avrupalı Lise ve Üniversite Öğrencileri ile Üniversite mezunu 24 genç Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti. 

Avrupa'nın Sesi Gençlik Değişim Projesi Temsilcisi Hüseyin Gök, Bulgaristan’da görev yapan Eğitmen Ömer Ekmekçi ve Bulgaristan, Estonya, Polonya ve Romanya’dan 24 kişilik Öğrenci Grubu Vali Kamçı’ya nezaket ziyaretinde bulunarak Malatya hakkındaki görüş ve düşünceleri ile faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Çeşitli Avrupa ülkelerinden gelen öğrencileri Malatya’da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Vali Kamçı, “Bizim öğrencilerimizden sizin ülkelerinize giden öğrenciler oldukça memnun olarak ayrılıp geliyorlar, ümit ediyorum ki sizlerde memleketlerinize fazlasıyla memnun olarak mutlu olarak geri dönersiniz" dedi.

Toplantı salonunda öğrencileri ağırlayan Vali Kamçı, Malatya ile ilgili genel bilgiler vererek yabancı öğrencilerin Malatya hakkında bilgi edinmesini sağladı.

Malatya bulundukları süre içerisinde çeşitli etkinliklerde de yer alan öğrenciler yöresel yemekleri de tattı. Yabancı öğrenciler 28 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 15.30’da Malatya Park AVM’de Malatya türkülerini ve kendi ülkelerine ait müzik parçalarını seslendirecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız