SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valiyi Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2017-08-24 00:45:24
Valiyi Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, Malatya Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, genel sekreterlik bünyesinde faaliyet gösteren çalışma grupları hakkında bilgi verdi.  Pektaş, Malatya’da kent kültürünü yaşatmaya yönelik çalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini vurgulayarak, “Amacımız Malatya ortak paydasında buluşarak kentimizi, geleceğimizi daha güzel noktalara taşımaktır” dedi.

Genel Sekreterliğin 2017 yılı lokomotif çalışması olan “Komşuluk Kültürü” projesi hakkında da Vali Kaban’a bilgi veren Pektaş, “ Kaybolmaya yüz tutan değerlerimizden bir tanesi olan komşuluğu insanların gündemine almak ve komşuluk ilişkilerini ön planda tutmak için birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirmekteyiz” dedi.

Malatya Valisi Ali Kaban gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Malatya Büyükşehir Kent Konseyi’ni yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yapacağınız çalışmalara destek olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız