SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vallahi Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-04-23 02:56:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Biz bir dava hareketiyiz. Bu milletin, devletin, ümmetin, bayrağın, ezanın kesinlikle payidar olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu güzellikler yapıldıkça, milletin hoşuna gittikçe birileri de rahatsız oluyor. Varsın olsunlar. Vallahi biz onları rahatsız etmeye devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya’daki temasları kapsamında Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ni ziyaret ederek, muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı 82 mahallede terlerinin, işlerinin, eserlerinin olduğunu söyledi. Polat, “Gidemeyeceğimiz hiçbir mahallemiz yok. Gittiğimiz her mahallede eserimiz, izimiz var. ‘Büyüyen sevdamız Yeşilyurt’ dedik. Elhamdülillah Yeşilyurt’umuzu büyütüyoruz” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, milletvekilleri, teşkilat yöneticileri, belediye başkanları ve yerel yönetimler olarak her zaman milletle beraber yol yürüdüklerini ifade etti.

Şahin, seçim öncesi ziyaret ettikleri mahallede sıkıntıların fotoğrafını çektiklerini belirterek, “Buralarda neyin olup olmadığını biliyoruz. Gerek Malatya Büyükşehir Belediyemizin ukdesinde gerekse de Yeşilyurt Belediyemizin ukdesinde olan hizmetler yapılıyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın bölgeyi iyi bilen birisi olmasını da şans olarak görüyoruz. Genç ve dinamik bir kardeşimiz. ‘Tarlada iziniz varsa harmanda yüzünüz olur’ deyiminden yola çıkarsak, bizde saha çalışmalarını hem genel hem de yerel hizmetler noktasında gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Şahin, vatandaşların hayat standardını yükseltecek çalışmalar yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: “Asıl amacımız vatandaşımızın duasını almak. Biz hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi ve bugüne kadarda bunların tümünü hamdolsun iyi bir noktaya getirdik. Milletimizle beraber bu yolu kat ediyoruz. Biz güzel hizmetler yapmaya çalışırken ama maalesef bunu küçük göstermeye çalışanlar var. Bunun yanında partimizin yapmış olduğu devasa çalışmalar var. Biz bir dava hareketiyiz. Bu milletin, devletin, ümmetin, bayrağın, ezanın kesinlikle payidar olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu güzellikler yapıldıkça, milletin hoşuna gittikçe birileri de rahatsız oluyor. Varsın olsunlar. Vallahi biz onları rahatsız etmeye devam edeceğiz.”

Milletin beklentilerini hakkıyla yerine getirmek için çalıştıklarını aktaran Şahin, “Biz, milletin duasına talibiz. Ama onlar milletin duasına talip olmadıkları gibi milletin duasını alanlara küfrediyorlar. Devletin Mehmetçiğinin, polisinin yanında yer almaları gerekirken, bir bakıyorsunuz eli kanlı terör örgütleri ve onları besleyen bir takım emperyalist güçlerin maşası konumunda olan terör örgütlerine sahip çıkıyorlar. Bizi içerinden bölemediler, parçalayamadılar. Birçok darbe girişimlerine rağmen bunlarla yetinemediler. Milletimizin feraseti, birliği, beraberliği, yerli ve milli duruşu süper güçleri de dize getirdi. 15 Temmuz’da da millet kendi çabalarıyla ters yüz etti. Biz yedi düvele karşı savaşıyoruz ama bunlara karşı milletimiz tek vücut olduğu sürece başarılı olamayacaklar” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Bülent YAŞAR (5 yıl önce)
    SEnin davan koltuk davası meclis kürsüsünde kaç defa konuştun malatya için arada bir kalabalık içinde arkdan yumruk atıyon hepsi bu bu lişstedeki vekillerin hepsinden rahatsız Malatya Bülent TÜFENKÇİ hariç
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YILDIRIM (5 yıl önce)
    mustafa şahin allah aşKına sen bu şehre n yaptın bi sıralasana burda . REİSE evvvtttt size ve diğer vekilllere HAYIRRRRRRR,
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizhan (5 yıl önce)
    Seçim Yaklaştı Piyasaya Çıktınız. Şelalecilerle İş Tutup Kamu Kurumlarına Binlerce Adam Soktunuz. Size İnanan İnsanları Kullandınız Sizden Olmayanları Terörist Hain İlan Ettiniz Davanız Buysa Biz O Davaya İnanmadık. Değişim Şart Bunlarla Bu İşler Olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    Yeşiltepe'nin katsayısını arttırın yoksa oy yok tüm yeşiltepe'lileri de aynı şekilde davranmaya davet ediyorum yeter artık Yeşiltepe'nın 2. plana atıldığı
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    reyise evet ve sizlere oy yok artık malatya bu simalardan usandı yenilik şart muhtarlarım bunun dışında hiç tanımadığımız vekil var götürüp hatunsuyuna bırak malatyaya gelemez kayıp olur bunları malatyada vekil yaptık çok gülünç bir durum
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa BULUT (5 yıl önce)
    DAVA! NE DAVANIZ VAR? KİMİNLE DAVANIZ VAR? HANGİ ÜMMETTEN BAHSEDİYORSUNUZ? KONUŞACAK CÜMLENİZ , VATANA YAPILACAK HİZMETİNİZ YOK AMA DAVANIZ VAR. SİZE İNANAN BİR KESİM ŞİMDİLİK VAR GÖZÜKÜYOR. ANCAK, KENDİLERİNE DAVA DAVA DİYE 16 YIL UYUTTUĞUNUZ BU İNSANLAR UYANDI MI TAM UYANIRLAR. BUNU DA BİLMİŞ OLUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    neyin davası...gelen giden dava dava!!!!sakız gibi çiğnemeyin..siyasilerin tek davası olur o da vatan millettir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Reise evet size hayır
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena (5 yıl önce)
    Kaysimiz ayaklar altinanda ezildi. Kim geldi halimiz nedir sormaya 3 TL ye kaydı verdim bunu yanımızda olmaniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Aha Mustafa Sahin cikmis yine ... 28 subat darbe hikayelerini anlat da dinleyek? Malatya halkini kandirmak artik cok kolay yapacagiz edecegiz de bir iki yere asfalt dok millet salya sumuk sana oy versin
    0
    0
    Yanıtla