SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vampir Cehennemi

A- A+ PAYLAŞ
 
Gösterim tarihi : 19 Ağustos 2011    
Yönetmen : Jim Mickle   
Oyuncular : Connor Paolo , Nick Damici , Kelly McGillis   
Senaryo : Nick Damici, Jim Mickle   
Yapımcı : Larry Fessenden, Brent Kunkle, Peter Phok   
Müzik : Jeff Grace   
Görüntü yön. : Ryan Samul   
Tür : Korku   
Süre : 98 dk.   
Yapım yılı : 2010   
Ülke : ABD   
Dağıtıcı : M3 Film
Film izleyicisini, vampir-zombilerin insanlığı ele geçirdiği bir dünyaya götürüyor. Medeniyetin çöktüğü bu kıyamet sonrası düzende, hayatta kalan çok az sayıda insan ise vampirlerden kaçarak yaşam savaşı vermektedir. Martin adlı bir genç de kendisini bu savaşın ortasında bulur. Ona ülkenin Yeni Cennet'i olan kuzeye gitmesi için tek yardım edebilecek kişi acımasız bir vampir avcısı olan Mister'dir. 
Resmi web sitesi : http://www.stakelandmovie.com/ 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız