SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Van Gölü Ekspresi Bu.. Şimdilik!..

A- A+ PAYLAŞ

Yük trenine ait 30 vagonun yoldan çıkarak devrilmesi sonucu Malatya-Sivas demiryolu güzergahının tren taşımacılığına kapanması nedeniyle Doğu'dan gelen tren yolcuları, minibüsle Sivas'a gönderildiler.

Sivas 'ın Divriği ilçesinden Hatay'ın İskenderun ilçesine demir cevheri taşıyan 53902 sayılı özel şirketin kullandığı yük treni, hareket halinde iken, Hekimhan'ın Ulu Güney İstasyonu ile Yazıhan ilçesinin Sarsap İstasyonu arasındaki 57 kilometrelik mesafede 4 ayrı noktada 30 vagonu ile devrilmişti. kazadan sonra Malatya-Sivas demiryolu güzergahı, yoldaki aşırı derece ki bozulmadan dolayı tren ulaşımına kapatıldı.

Malatya-Sivas demiryolunun kapanmasından dolayı, Mavi Tren seferleri 1 hafta süre ile durdurulurken, Van Gölü Ekspres Treni yolcuları ise, Doğu güzergahında gelenler, Malatya'dan Sivas'a, İstanbul güzergahında gelenler de Sivas'ın Çetinkaya istasyonunda Malatya'ya yolcu sayısına göre, minibüs ve otobüslerle taşınma kararı alındı. Bugün Malatya Garı'na gelen Van Gölü Ekspres Treni'ndeki 8 yolcu ve tren görevlileri, TCDD tarafından kiralanan bir minibüsle Sivas'a gönderildiler.

Van Gölü Ekspres Treni'nden inen yolcular, trende bilet kontrol memurluğu yapan görevli tarafından biletleri kontrol edilerek, minibüse bindirildiler. Bilet Kontrol Memurunun da bindiği minibüs, yolcu ve diğer TCDD görevlilerini alarak Sivas'a doğru etti.

Yolcular trenden inip, minibüse binmenin şaşkınlığını yaşarken, TCDD görevlilerinin minibüse biletsiz kişilerin binmemesi için önlem aldıkları gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız