SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Van'a Okul İçin Kampanya

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:47:32
Van'a Okul İçin Kampanya
A- A+ PAYLAŞ
 
Van'da yaşanan depremden sonra, eğitim için başlatılan kampanyaya Malatya'da özel bir ilköğretim okulunun öğrencileri de harçlıklarıyla katkı sağladı. 
     
Gonca Dergisi'nin ''Kumbaram Dolsun, Van'a Okul Olsun'' kampanyasına katılan Özel Rahime Batu İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrenciler, kumbaralara para atarak Vanlı kardeşlerine okul yapımı için katkıda bulundu. Toplanan paralar, Kimse Yok Mu Derneği'ne teslim edildi. 
     
Okulun müdürü Haşim Tezcan, ekim ayında Van'da meydana gelen depremin herkesi olduğu gibi kendilerini de üzdüğünü söyledi. 
     
Deprem olduğunu duydukları ilk zaman da yardım gönderdiklerini söyleyen Tezcan, şimdi de Gonca Dergisi'nin şubat ayı için başlattığı ''Kumbaram Dolsun, Van'a Okul Olsun'' kampanyasına öğrencilerinin kendi istekleriyle katkı sunduklarını dile getirdi. 
     
Öğrencilerin verilen kumbaraları doldurduklarını, hatta civarlarındaki insanları da bu kampanyaya destek vermeye teşvik ettiklerini anlatan Tezcan, toplanan paraları makbuz karşılığında Kimse Yok Mu Derneği'ne teslim ettiklerini belirtti. Tezcan, bir nebze de olsa Van'da okul yapımına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız