SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Van'da Malatyalılar Gecesi

0
Güncellendi - 2018-04-17 18:35:36
Van'da Malatyalılar Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Van'da yaşayan Malatyalılar düzenlenen gecede bir araya geldiler.

Elite World Van Hotelde düzenlenen gecede bir araya gelen Malatyalılar, türkü söyleyip halay çekti. Gecede sunum yapan DJ Ercan, Van'da bulunan Malatyalılar olarak anlamlı ve güzel bir gece yaşadıklarını belirtti. Ercan, “Malatyalılar olarak Van'da kamu veya özel sektörde farklı alanlarda üslendiğimiz görevlerde, içinde yaşadığımız toplumun önemli bir yapı taşı olarak birlik ve beraberliğimizin pekişmesini, huzur ve güvenin artmasına, adaletin tesis edilmesine, ekonominin gelişmesine yaptığınız katkılar ile gurur duyuyoruz. Bu organizasyonu çeşitli vesileyle zaman zaman düzenlemeyi sürdüreceğiz. Amacımız hemşehrilerimizin ve bir birimizi daha yakından tanıma bağlarımızı pekiştirmek, gurbette Malatya'yı yaşayarak dayanışmayı artırmaktır” dedi.

Van’da ilk defa düzenlenen Malatyalılar gecesini artık geleneksel hale getirmek istediklerini ifade eden Kadir Korkmaz ve Mehmet Aydın ise, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiler.

Gece, plaket sunumu ve ikramlarla sona erdi.

Van'da yaşayan Kadir Korkmaz ve Mehmet Aydın organize edilen geceye Malatyalı olan Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş’ın görevi nedeniyle katılamazken, Van 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Uygar Canpolat, Gülpınar İlçe Hakimi Burcu Kaya, Karayolları 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş, Karayolları 11. Bölge Müdür Yardımcısı Esat Mahmut Partal, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden Prof. Dr. Süleyman Kozat, VEPSAŞ Grup Müdürü Sümeyye Bağatur, Van Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Dilek, Reha Yapı Mühendislikten Emre Turanlı, Dr. Ferman Koca, Fundest Güzellik Merkezi sahibi Funda Tetik, Lokman Hekim Van Hastanesi Genel Müdürü Hakan Süslü, Patromak Mobilya sahibi Serkan Ateş, Halı Dünyası sahibi Seyfi Polat, Tekzen Mağaza Müdürü Mehmet Aydın ve Van’da yaşayan çok sayıda Malatyalı geceye katılım sağladılar.

Van, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    Van da bulunan Malatyalılar Malatya da bulunan Malatyalılardan daha modern mi ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (5 yıl önce)
    Sayın Malatya Haber; Van'daki hemşehrilerimizi kutluyorum. Bir araya gelmeleri Malatya özlemini azda olsa gidermeleri güzel bir etkinlik. Bu vesileyle bir düzeltme yapma gereğide duydum. 1992 yılında Van'da yaşayan Malatya' lılar olarak bir gece düzenlemiştik. O günleri tekrar hatırlattığımız için çok teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla