SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vapur Dumanı da Var, Kedi Tırnağı da

0
Güncellendi - 2018-06-20 05:09:01
Vapur Dumanı da Var, Kedi Tırnağı da
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından fidan dikim ve çimlendirme çalışmalarının yanı sıra şehrin birçok noktasında çeşitli tür ve cinste çiçek dikim çalışmaları da yoğun bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yapılan çiçeklendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek işçilerle birlikte çiçek dikti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat çiçek dikim çalışmaları sırasında yaptığı açıklamada, “Malatya’yı rengarenk bir hale getiriyoruz. Yaz sezonu ile birlikte yeni çiçeklendirme çalışmalarına başladık. Malatya’mızın her bir köşesini rengarenk çiçeklerle donatıyoruz. Bu çalışmalarımızı sadece merkez ilçelerimizde değil süreç içerisinde diğer ilçelerimizde de gerçekleştireceğiz. Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerimiz başta olmak üzere, merkezdeki parklarda, kavşaklarda, ana caddelerimizde ve refüjlerde binlerce mevsimlik çiçek dikimini ekiplerimiz gerçekleştiriyor. Bu çalışmalarda emeği geçenleri kutluyorum. Biz Malatya’ya hizmet etmek için varız. Peygamber Efendimiz ‘Bir kavmin efendisi o kavme hizmet edendir’ buyuruyor. Bu çerçevede her alanda Malatya’mıza hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya genelinde başlatılan çiçeklendirme çalışmaları kapsamında; Petunya, Kadife, Vapur Dumanı, Vinca, Begonya, Kedi Tırnağı ile Sardunya gibi çiçek türleri 48 bölgede 26 bin 519 metrekarelik alanda toplam 1 milyon 554 bin mevsimlik çiçek toprakla buluşacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • caner (5 yıl önce)
    Gardaş hele bi Beydağ'ını ağaçlandırın, gür ormanları olsun Malatya'nın çiçek bir yıl var ikinci yıl yok, ama ormanlar yüzyıllarca kalır ve memleketimize güzellik katar. Bir Hadis'i Şerif ile yazımı noktalamak istiyorum. "Herhangi birinizin elinde bir hurma fidanı varken, kıyâmet kopacak olsa, derhal onu diksin!"
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (5 yıl önce)
    boş işler.( çiçek böcek ) yazık günah. israf başka bişe değil. yüzakı bulvarı yapıldı sözüm ona.cadde zifiri karanlık. doğalgaz çekilmişti. ikinci kez çektiler. bunları takip edin.bir otobüs durağı bile koymadı belediye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalee (5 yıl önce)
    Arkasında akan trafikten haberi yok , bayram sonrası trafik felaket kavşaklar kilit çözüm çiçek ekmek değil , Malatya nın trafiğine acil çözüm gerek , raylı sistem gerek , trafik tıkanınca trambüs de gidemiyor , hava ray yapılsa bu sıkıntılar kalmazdı , alt geçitler düz bile değil bizim gerimizde kalan elazığ bile ulaşımda bizi solladı ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Torje (5 yıl önce)
    bos isler fazla bisey beklememek lazm niye cunku vizyon yok bilgi yok hedef yok hizmet anlayisi yok cicek dik bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Sanki herşey dört dörtlük bi çiçeğiniz eksik yazık günah o kadar masrafa Allah israf edenleri sevmez kalıcı fidanlar dikin o çiçek kaç ay kalacak.seneye bi ton masraf yine çiçek alacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Koç (5 yıl önce)
    Bizim kavmin efendisi kim bilmiyorum ama Büyükşehir Belediye başkanının olmadığı kesin. 5 senedir bi caddeyi yapamadılar. Semtimizin adı kayalık olabilir de bu asfalt dökmeye engel degil ;-)
    0
    0
    Yanıtla