SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Var Ama Küçük Çaplı.."!

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:31:58
A- A+ PAYLAŞ

Valilik, Beylerderesi Viyadüğü ile ilgili iddiaları Karayolları'na sordu ve gelen yanıtı kamuoyuna açıkladı.

Beylerderesi Viyadüğü'nde imalat ve malzeme hatasına bağlı olarak bazı kırılma ve bozulmalar yaşandığı, bunun tehlike yarattığı yolunda basında yeralan haberlerin ardından Valilik tarafından şu açıklama yapıldı.

"Yerel basınımızda yer alan Turgut ÖZAL(Beylerderesi)  Viyadüğündeki onarım haberlerine binaen , Valiliğimizce Karayolları Bölge Müdürlüğünden bilgi istenmiştir.

08.11.2012.tarihli Bölge Müdürü Hüsamettin ÖZENDİ imzasıyla gelen cevabi yazıda;

“ Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk alanı içindeki tüm sanat yapılarının rutin olarak gözlemlendiği. Yapılan rutin kontroller esnasında, viyadük  gövdesi ile yol gövdesinin birleşimini sağlayan genleşme derzinin metal aksamında, ağır ve yoğun trafik nedeniyle oluşan küçük çaplı bir deformasyon tespit edildiği, bu duruma müdahale edilerek trafiğin güvenli akışının devamının sağlandığı;  

Ayrıca tüm köprü ve viyadüklerde trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak genişleme derzlerinde yorulmalar ve deformasyonların beklendiği, müdahale ve çözüm yöntemlerinin belli ve kolay olduğu;

Sonuç olarak, genişleme derzlerine yapılan ve bitirilen bakım ve onarım çalışmalarının viyadüğün taşıyıcı sistemine etkisinin bulunmadığı, şu anda viyadüğün trafik altında sağlıklı olarak hizmet vermeye devam ettiği, viyadüğün statik sisteminde en ufak bir olumsuzluğun söz konusu olmadığı” belirtilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız