SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"VAR Anadolu Takımı İçin Önemli"

0
Güncellendi - 2018-09-21 21:13:34
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin özellikle Anadolu takımları için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Tabi VAR sistemi belki yüzde yüz adaleti sağlamak ama en azından yüzde 80-90 sağlar diye düşünüyorum” dedi.

Gevrek, taraftarların mağazadan ürün alarak takımlarına katkı sağladıklarını ifade ederek, “Bayağı bir uğraş verdik ve storemizi açtık. Taraftarlarımızın ve Malatyalı hemşerilerimizin teveccühü iyi, bu anlamda da mutluyuz. Tabi burada en önemlisi taraftarlarımıza en güzel hizmeti vermekti. Arkadaşlarımız çok güzel bir mesai harcıyor. Taraftarlarımızda forma ve diğer ürünlerden alarak takımlarına katkı sağlıyorlar. Bizde onlara en güzel hizmeti vermeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

Taraftarın takımın en büyük gücü olduğunu belirten Gevrek, şunları söyledi:

“Taraftarlarımızın hem storeye sahip çıkması hem takımlarına sahip çıkması bizim için çok önemli. Bugüne kadar onlarla beraber bu başarıları yakaladık. Bundan sonrada inşallah hem storemizi büyüteceğiz hem takımımızı en güzel yere taşıyacağız. Bu storelerimizden birisi de İstanbul, Ankara’da taraftarlarımıza hizmet vereceğiz. İstanbul’da merkezi bir yerde sabit bir store açacağız ama aynı zamanda bir TIR’la da taraftarlarımızın olduğu yerlere ulaşmak istiyoruz. Çalışmalar devam ediyor. İnşallah en kısa süre içerisinde o çalışmayı tamamlarlar.”

Ligin altıncı haftasında Çaykur Rizespor’u konuk edeceklerini anımsatan Gevrek, “Sezona iyi başladık. 3 hafta iyi gittik. İçerde kaybettiğimiz bir maç var. Biz artık içerideki maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Çaykur Rizespor ile maçımız var. Taraftarın çok büyük bir rolü var. Taraftarın sahip çıkması, stada gelmesi çok önemli. Kendi evimizdeki maçları kazanmak istiyoruz. Artık geçen haftaki maç geride kaldı ama yarınki maç Çaykur Rizespor ile kazanmak istiyoruz. Kazanmak içinde taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var.  Bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. İki haftadır kötü gidiyoruz, inşallah ona son verir, Çaykur Rizespor maçını kazanıp yolumuza devam ederiz” dedi.

Video Yardımcı Hakem sistemiyle ilgili de değerlendirmede bulunan Gevrek, şunları söyledi:

“En çok VAR sistemine başvurulan maç, Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor maçıydı. Orada adaletli bir şekilde tecelli etti. Tabi VAR sistemi belki yüzde yüz adaleti sağlamaz ama en azından yüzde 80-90 sağlar diye düşünüyorum. VAR sistemi daha yeni olduğu için alışmak belki zor olur ama özellikle Anadolu takımları için çok önemli. VAR sisteminin de adaletli bir şekilde olacağına inanıyorum. Bazen VAR sisteminde de hatalar olabiliyor. Ama geçen sene canımız yandığı gibi canımız yanmaz. VAR sisteminin başında olan hakemlerimizin de dikkatli olması lazım ama yüzde 80 adaleti sağlayacağına inanıyorum. Ara sıra sıkıntılar olabilir ama VAR sistemi çok önemli.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız