SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Var Gücümle Çalışacağım"

0
Güncellendi - 2017-05-03 15:51:23
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Kadın Kolları'nın yeni başkanı Emine Ulaş, ‘Davamızı, Malatya’daki kadınlarımıza anlatmak için var gücümle çalışacağım” dedi.

Bir süre önce MHP Malatya Kadın Kolları Başkanlığına atanan Emine Ulaş, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

MHP İl Başkan Yardımcısı Aykut Öcal, Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, MHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Sema Tunç’un da katıldığı basın toplantısında konuşan Kadın Kolları Başkanı Emine Ulaş, 3 Mayıs Türkçülük bayramını kutlayarak konuşmasına başladı. Ulaş, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti 1944 yılına gelene kadar denilebilir ki; görünüş itibariyle de olsa kuruluş ülküsüne bağlıdır. Bu ülkü de Türkçülüktür. Bugün Mayıstır, Türk bayramıdır. Herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

“Büyük bir şeref ve  gururla MHP Kadın Kolları Başkanlığı görevini devraldım’ diyen Emine Ulaş, bundan sonra azim ve kararlılıkla çalışacaklarını söyledi. Ulaş  “Malatya'mızda partimizi, partimizin ilkelerini, güzel ve mutlu bir Türkiye için yapmış olduğumuz fedakarlığı ilçe ilçe, mahalle mahalle ve sokak sokak, her evde bulunan kadınlarımıza anlatmak, onları tarafımıza çekmek için ben ve yönetimim hem Genel Merkez'imizin hem de Sayın İl Başkanımızın emrinde azimle çalışacağız. Bize bugünden sonra durmak, dinlenmek, soluklanmak haramdır! Malatya'mızda her kadının elini sıkacak, her kadınımızın gözüne tebessümle bakarak hem davamızı hem de partimizi Malatya'da hak ettiği yere el birliğiyle getireceğiz Allah'ın izniyle! Sizlerin nezdinde partimize emeği geçen dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız